Takaisin ylösarrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Infrasauna - 4kpl Duettopaketti-ISI säädin - Ihan oma kylpyläsi

Tuotteelle ei enää tarvita sähkönumeroa tai se on poistunut toimittajan valikoimasta.
Sähkönumero
82 999 25
Arkistoitu 22.01.2019
Korvaava tuote
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
4kpl Duettopaketti-ISI säädin
Pitkä tuotenimi
Infrapunalämmitinpaketti 4 kpl Duetto - IS1 säätimellä sähkökiuaskiuassaunaan
GTIN-koodi
ETIM-luokka
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Tuoteryhmä
4 kpl Duetto infrapunalämmitinpaketti ISI-säätimellä kiuassaunaan
Duetto infrapunalämmittimiä 4 kpl harmaalla tai mustalla lasilla, asiakkaan valinnan mukaan.  Lämmittimet ruuvataan kiinni seinään neljällä mukana toimitettavalla ruuvilla ja ruuvien päälle liimataan puutulpat. Pieneen kiuassaunaan riittää kolme Duetto -lämmitintä- Yksi lämmitin kummankin saunojan selän taakse ja yksi takaseinään jalkojen taakse. Lämmittimien asennusvaihtoehdot: 2 kpl takaseinälle ja 1 kpl lauteen alle takaseinään tai kattoon jos saunotaan istuen jalat lauteilla.
 Johdon pituus on 3m. Johto asennetaan alaspäin ja voidaan pujottaa ilmaraon välissä lauteen takaa ja vetää johdon päät asennuskoteloon lauteitten alle. Katso tuotteen mukana tulevat asennusohjeet.
 Lämmitä Duetto-infralämmittimiä noin 5-10 minuuttia ja voit nauttia infralämmöstä myös kiuassaunassasi.

3 kpl Nojausritilöitä, Uusi malli: 12 välipuuta, tervaleppää  Mitat: korkeus 745 mm, leveys 390 mm, syvyys 59  mm. Ne asennetaan Duettoinfralämmittimien päälle ja kiinnitetään seinään neljällä puuruuvilla. Niiden päälle liimataan puutulpat
Duettopaketin voi ostaa ilman nolailuritilöitä, mikäli itse haluaa tehdä nojailurililät. Kysy hintaa.

1 kpl Saunakeskus is1 säädin.  
Se asennetaan kuivaan tilaan. Mitat: 220 korkea x 250 mm leveä x 60 mm paksu. Kermanvalkoinen. Säätimellä voidaan säätää saunomisaika  1 - 360 minuutille ja lämpötila välille 30 - 70 astetta. Säädin on elektroninen säädin, jossa on 24 tunnin kello. Säätimellä voidaan säätää myös lämpömittarin valo, höyrystimen valot, LED-valot ja väriterapiavalot . Tehonkesto max 9 kW. Digitaalinen kellonajan näyttö, lämpötilanäyttö ja jäljellä olevan päälläoloajan näyttö. Lämmitysajan rajoitus on max 6 tuntia. Liitännät 400V 3N AC 50 Hz Voidaan käyttä 1 - 2 tai 3 vaiheisena, kuormitus max 3 kW per vaihe... Näpäimistölukitus ja lapsilukitus vakiona. Toimitukseen sisältyvät termostaatti ja 2 m lämmön tunnistuskaapeli. Ylilämpösuojan asetus 139 astetta. 
Rinnan kytkettynä näiden lämmittien tehontarve on 4x 900W = 3,6 kW. Tällöin tarvitaan 16 A sulake. Vikavirtasuoja on asennettava sähkösyötön yhteyteen.
Lämmittimiä voi kytkeä sarjaan 2 kpl + 2 kpl rinnan, jolloin tehontarve lasketaan seuraavasti: 2 x 450 = 900 W , jolloin 10 A sulake riittää.
Lämmittimillä on kahden vuoden takuu. CE-merkitty IP67 luokiteltu.

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot