Takaisin ylösarrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Lisätarvike - Tervaleppäpaneelia 12 x 68 mm - Ihan oma kylpyläsi

Tuotteelle ei enää tarvita sähkönumeroa tai se on poistunut toimittajan valikoimasta.
Sähkönumero
82 999 54
Arkistoitu 22.01.2019
Korvaava tuote
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
Tervaleppäpaneelia 12 x 68 mm
Pitkä tuotenimi
Tervaleppäpaneelia 12 x 68 mm
GTIN-koodi
ETIM-luokka
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Tuoteryhmä
TERVALEPPÄPANEELI 12X68/50 MM STP
Suosittelemme lämmitinkalvojen päälle 12 mm paksua tervaleppäpaneelia 12 x 68 mm. Hyötyleveys on 50 mm. Koska pontteja on tiheässä 50 mm välein, pääsee panelointi elämään saunaa jatkuvasti infrapunalla lämmitettäessä paremmin kuin leveätä 95 mm paneelia käytettäessä. Tämä on osoittautunut pitkään kestäväksi ratkaisuksi kiuassaunoissa ja kuntosalisaunoissa, joissa infralämpö on päällä joka päivä jopa 12 tuntia.

Jos paneeli on 15 mm tai paksumpi, toimii se lämpöeristeenä. Tällöin kalvon tarvitsee puskea lämpöä tehokkaasti eristeen läpi ja se hidastaa saunan lämpenemeistä ja voi lyhentää lämmityskalvojen kestoikää.

Suosittelemme max. 12 mm paneeleita 50 mm hyötyleveydellä.
Sitä on kauttamme saatavissa sekä tervaleppänä että lämpöhaapana, malli STP, mitat 68/50x12 mm. Menekki 20 kpl per neliömetrille. Toimitamme oksatonta A-laadun paneelia. SE EI VÄÄNTYILE KOVASSAKAAN INFRAPUNALÄMMÖSSÄ TAI KIUASKÄYTÖSSÄ.

Paneelit toimitetaan määrämittoihin katkottuina joko suoraan kotiovellesi tai noudettavaksi lähimmästä matkahuollosta. Hukkaprosentti on alhainen. Listoja on saatavissa joka tarkoitukseen mm. nurkka-, katto- ja peitelistoja.

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot