Sähkö - El-Björn

Sähkö

Sähkö

El-Björnillä on kattava sähkövalikoima, jonka kehityksessä on käytetty lähtökohtana sähköturvallisuutta, laatua, käyttäjäystävällisyyttä ja pitkää käyttöikää. Sähkökonseptimme on määrä täyttää kaikkien osapuolten tarpeet käytön aikana ja edistää hyvää sähkönjakelun saatavuutta. Tämän mahdollistamme läheisellä yhteydellä loppukäyttäjiin ja valitsemalla huolellisesti komponenttimme/toimittajamme. Kannamme pitkän aikavälin vastuuta tukemalla koko tuotteen elinkaarta, ja myönnämmekin jopa 5 vuoden takuun. 

Etsimme tilapäisiin tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon laajasta valikoimastamme rakennus-, veneilysatama-, leirintä-, teollisuus- ja tapahtumatuotteita. 

BCS-järjestelmämme on jo yli 10 vuoden ajan muodostanut ruotsalaisen alan standardin sille, kuinka suuret työmaakeskukset muodostetaan, ja El-Björnin BCS-järjestelmä on joustavin kuviteltavissa oleva työmaakeskus. Työmaakeskus on tärkein työkalusi tilapäisten työpaikkojen sähkön suunnitteluun ja käsittelyyn. Sähköä oikeaan paikkaan, oikealla voimalla ja jännitteellä. Kattavan valikoimamme avulla voidaan rakentaa järjestelmä, joka hyödyntää tehoa aina parhaalla tavalla. BCS-konfiguraattorillamme voit rakentaa helposti oman ratkaisusi, jonka avulla saat juuri tarvitsemasi työmaakeskuksen ja voit huolehtia laitoksesi dokumentoinnista. 

BCS-konfiguraattoriin

 

Energiahuolto on osa kokonaisuutta, ja autamme sinua mielellämme luomaan oikein mitoitetun ratkaisun tarpeisiisi. Ota yhteyttä, jos tarvitset tukea.

Yhteydenottoon