Mag-Tac Rechargeable accu
LiFePO4 spare battery


Download original file
Mag-Tac_Rechargeable_akku.jpg
No english product description available. Finnish description: 
 
Vara-akku ladattaville Mag-Tac Rechargeable käsivalaisimille. Akun plus napa on muotoiltu avaimeksi, jolla valaisimen sisällä olevan holkin voi avata ja sulkea, mikäli alkuperäinen avaustyökalu ei ole enää tallessa. Erittäin pitkäikäinen ja kustannustehokas LiFePO4 akkuteknologia. 3,2 V. Paino vain 42 g. Pituus 6,9 cm, halk. 1,8 cm. Paloaika eco asetuksella 4 h ja max asetuksella 2 h 30 min. 
 
Lisätietoja LiFePO4 akkuteknologiasta:  
LiFePO4 eli Litium-Rautafosfaattiakku (jota kutsutaan myös nimellä LFP) käyttää katodimateriaalina litiumrautafosfaattia. Akulla on merkittäviä etuja käyttäjälle: LFP akku kestää tuhansia lataus-purku jaksoja = pisin elinkaari kaikista akuista, akku on merkittävästi perinteisiä litiumakkutekniikoita turvallisempi (kuin esim. yleinen LiCoO2 jossa käytetään katodina muita materiaaleja), sen voi pikaladata ja purkaa nopeammin ja sen itsepurkautuminen on vain n. 3% / kk. Akku on myös perinteistä litiumioniakkua kevyempi. Akku myös säilyttää kaikista litiumakuista parhaiten toimintakykynsä kuumissa olosuhteissa. Energiatiheys on noin 100 Wh/kg.  
 
Kennon koostumus on vastaava mitä käytetään uusimmissa hybridi- ja sähköautoissa, sähkötyökaluissa ja lääketieteen instrumenteissa sekä sotilasvarusteissa. Käsivalaisimessa LFP akku päihittää aktiivisessa ammattikäytössä kaikki muut tällä hetkellä markkinoilla olevat akkuvaihtoehdot. Hankintahinnaltaan arvokkain akkuteknologia tulee kuitenkin pitkällä jänteellä käyttöikänsä ansiosta ylivoimaisesti edullisimmaksi virtalähteeksi käyttäjälle.  
Pictures
Files
Intec-Maglite_Mag-Tac_accu_MSDS Li-FePO4.pdf
Mag-Tac_Rechargeable_Plain_owners_manual.pdf
Maglite_Mag-Tac_accu_SDS LITHIUM.pdf


Brand Maglite
Product Reference AJXX065
Future Recommended Retail Price VAT24% 64.95
GTIN/EAN 0038739180687
Product Group Lighting - Flashlights - Batteries
Brutto Weight(kg) 0.06
Net Weight(kg) 0.042
Wholesale pack qty 12
Masterpack qty 48
Pallet Qty 5760
Electrical number 8772146
CN-Tariff Code 8507808090
Warranty (Months) 12
UNSPSC 39111518
Country of Origin CN
Classification Sport Work Tactical
Vandernet.com visibility Yes
Sales pack height (mm) 100
Sales pack width (mm) 100
Sales pack depth (mm) 100


Open as new window