Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Väylämuunnin Carlo Gavazzi - VMU-C EM - Carlo Gavazzi

Sähkönumero
28 059 00
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
VMU-C EM
Pitkä tuotenimi
Verkkopalvelin ja dataloggeri
GTIN-koodi
8030956067644
ETIM-luokka
EC001099
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
VMUCEMAWSSUX
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Carlo Gavazzin älykkäillä energianmittausratkaisuilla saat yksityiskohtaisemman kuvan käyttöpaikan energiankulutuksesta. Sen avulla voit nopeasti tunnistaa alueet, joilla energiankulutus on liian suurta tai sähkönlaatu on heikentynyt ja joihin kannattaa investoida. Energia- ja tehoanalysaattoreiden avulla voit perehtyä energiankulutukseesi yksityiskohtaisesti ja ryhtyä toimiin siellä, missä niitä eniten tarvitaan.

Carlo Gavazzin verkkopalvelin- ja pilvipohjaiset mittalaiteratkaisut ovat energiatehokkuuden tarpeisiin tarkoitettu edistyksellinen etäluennan modulaarinen tuotesarja. Energia-analysaattoreita on saatavilla lukuisia erilaisia vaihtoehtoja suora ja muuntajamittauksilla (CT/VT), sarjaliikennetiedonsiirroilla ja yksivaihe- ja kolmivaiheversiona.   Tutustu lisää laajaan tuotevalikoimaamme ja valitse sovellukseesi parhaiten sopiva ratkaisu.

Tekniset tiedot (ETIM)

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up