Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Latausasema - Type2 1,4kW-22kW IP55 32A 3V 7 - Powerdale

Sähkönumero
34 087 01
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
Type2 1,4kW-22kW IP55 32A 3V 7
Pitkä tuotenimi
Porwedale HOME 1,4kW-22kW kotilataus asema, IP luokitus IP55, iskun kestävyys IK8, 32A, 3-vaiheinen. 7 metrin latauskaapeli.
GTIN-koodi
ETIM-luokka
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
NHO-T2-7M
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Powerdale HOME on älykäs sähköauton latausasema kotitalouksiin. Home-latausasemassa on dynaaminen kuormanhallinta eli se huomioi talouden muut mahdolliset energia tarpeet automaattisesti tehon otossaan. Aseman latausteho on 1,4 - 22 kW ja asemassa valittavana kaksi lataustilaa: Maksimi- ja Eco-tila. Maksimitilassa autoa ladataan maksimiteholla huomioiden talouden muut energian tarpeet. Eco-tilassa latauksessa maksimoidaan aurinkoenergian tai muun paikallisesti tuotetun energian käyttö. Aseman määrittelyyn ja hallintaan on ladattavissa pilvipohjainen Nexxtender-aplikaatio matkapuhelimeen, joka toimii tällä hetkellä Bluetooth-yhteydellä. Aseman loppukäyttö ei kuitenkaan edellytä aplikaatioiden käyttöä.

Powerdale HOME -latausasemassa on valmiina RFID-lukija ja laitteen on mukana 2 RFID-lätkää. Asennuksen yhteydessä voi määritellä, otetaanko tunnistus käyttöön vai ei. Dynaamista kuormanhallintaa ja paikallisesti tuotetun energian hallintaa varten pakkauksessa on tarvittavat 3 virtamuuntajaa. Kytkentään tarvittavat CAT6-kaapeli ja urosliittimet on ostettava erikseen.

Powerdale HOME-latausasemissa on IEC 62752: 2016 -standardin mukainen tasajännitteen tunnistus, joten erillistä B-tyypin vikavirtasuojaa ei tarvita. Normaali A-tyypin vikavirtasuoja tulee asentaa ennen laitetta. Powerdale HOME -lautausasemassa on valmiina kiinnitettynä TYPE2-latauskaapeli. Varastovalikoimassa on kaksi eri kaapelipituutta: 4m ja 7m.

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tukkujen myyntiohjelmassa

EL-Parts

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up