Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Saunavalaisin LEDIFY KUIVI - KUIVI Tumma puu, pinta-asennus - LEDIFY

Sähkönumero
41 284 32
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
KUIVI Tumma puu, pinta-asennus
Pitkä tuotenimi
KUIVI LED-saunavalaisin IP44 3W 9V 3000K Tumma puu, pinta-asennus
GTIN-koodi
6410041284323
ETIM-luokka
EC002892
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
106101
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Tuoteryhmä
Saunavalaisin KUIVI
Suomalaiseen saunaan sopiva KUIVI LED- ritilävalaisin sopii pienen kokonsa ja tyylikkään muotoilun ansiosta niin moderniin kaupunkisaunaan kuin perinteiseen mökkisaunaan.

Valaisimen valonlähteenä on käytetty uusinta LED- teknologiaa, jonka ansiosta energiankulutus on saatu pienenemään jopa 90 % verrattuna perinteisiin valonlähteisiin. Valaisimen 340 lumenen valovirrasta vastaa teholtaan vain 3 watin LED- komponentti.

Tyylikkäästi muotoiltu valaisimen runko on suunniteltu matalaksi ja huomaamattomaksi, jolloin se sopii asennettavaksi myös ilman ritilää. Pyöreän rungon halkaisija on vain 188 mm ja korkeus 49 mm. Rungon väri on valkoinen läpikuultava jolloin valaisin valaisee myös rungon läpi joka suuntaan.

Valonlähteen käyttöiän maksimoimiseksi käytämme jäädytyselementtinä alumiinilevyä, joka pitää LED- komponentin lämpötilan riittävän matalana. CREE -ledin valmistaja antaa LED- komponentille 36 000 tunnin eliniän ympäristölämpötilassa 105 °C niin että Ledin valovirrasta on vielä jäljellä 70 % (LED L70).

Tekniset tiedot (ETIM)

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tukkujen myyntiohjelmassa

Finnparttia

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up