Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Vetosukka - GeoPower Vetosukka 2X 65-80mm - GeoPower

Sähkönumero
64 243 32
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
GeoPower Vetosukka 2X 65-80mm
Pitkä tuotenimi
Vetosukka. Kaapelin- ja putken vetosukka. Soveltuu kaapeleille ja putkille 65-80mm, pituus 600mm, vetolujuus min 7320kg, kaksinkertainen punos ja tupla kiinnityslenkki. Sukka kiristyy automaattisesti vedettäessä ja aukeaa työnnettäessä kasaan.
GTIN-koodi
ETIM-luokka
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
T7180329
Toimittajan tuotekoodi 2
Vetosukat
Toimittaja / Tuotemerkki
Vetosukka kaapelien ja putkien vetämiseen. Sukka kiristyy automaattisesti kaapelin, tai putken ympärille vedettäessä ja aukeaa työnnettäessä kasaan. Voidaan kiinnittää esimerkiksi työntövarsikelaan, tai vetojouseen. Kiinnitykseen voidaan käyttää sakkelia ja kiertymisen estoon leikaria.

  • Soveltuu kaapeleille ja putkille 65-80mm
  • Pituus 600mm
  • Vetolujuus min 7320kg
  • Kaksinkertainen punos ja tupla kiinnityslenkki


Vetosukka. Kaapelin- ja putken vetosukka. Soveltuu kaapeleille ja putkille 65-80mm, pituus 600mm, vetolujuus min 7320kg, kaksinkertainen punos ja tupla kiinnityslenkki. Sukka kiristyy automaattisesti vedettäessä ja aukeaa työnnettäessä kasaan.Voidaan kiinnittää esimerkiksi työntövarsikelaan, tai vetojouseen.

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tukkujen myyntiohjelmassa

SLO

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up