Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Dataloggeri - UX120-006M - Onset HOBO

Sähkönumero
67 710 02
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
UX120-006M
Pitkä tuotenimi
UX120-006M Analoginen dataloggeri
GTIN-koodi
ETIM-luokka
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
UX120-006M
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Hobo UX120-006M on analoginen 4-kanavainen dataloggeri. Loggerilla tallennat helposti virta- sekä jänniteviestit. Myös lämpötilojen tallenus on mahdollinen.

HOBO UX100-sarjan dataloggereissa on kilpailijoitaan parempi tarkkuus, suurempi muisti ja monipuolisempi LCD-näyttö pienempään hintaan.

Tulitikkuaskin kokoiset UX100-sarjan dataloggerit soveltuvat sisätilojen ympäristöolosuhteiden seurantaan, esim.: konttoritilojen mukavuusseuranta, elintarvikkeiden kylmävarastojen olosuhdeseuranta, palvelinsalien lämpötilaseuranta ja museotilojen kosteusseuranta.

UX100-loggerit sijoittuvat perinteisten ilman näyttöä olevien, tarkkuudeltaan ja muistiltaan rajoittuneempien ja isompien ja kalliimpien dataloggereiden väliin.

Nopea ja helppo käyttöönotto

Loggereiden LCD-näytöltä saadaan tietoa mm. tallennuksen etenemisestä ja paristojen tilasta. Suurentuneeseen muistiin saadaan tietoa pidemmiltä aikaväleiltä jolloin loggeria täytyy lukea harvemmin.

Loggerissa on käynnistys- ja sammutuspainike, magneetti- ja/tai tarrakiinnitys nopeaan käyttöönottoon ja luotettavaan kiinnitykseen.

Tehokas ohjelmisto

HOBO UX100-dataloggereiden tallenteet on helposti luettavissa ja analysoitavissa HOBOware® Pro-ohjelmistolla. Data on tekstimuotoisena helposti siirrettävissä taulukkolaskentaohjelmiin.

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up