Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Palo-/vesivahti Watector - Vesivuotohälytin - Watector Pro

Sähkönumero
71 159 02
Korvaa arkistoidun tuotteen
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
Vesivuotohälytin
Pitkä tuotenimi
GTIN-koodi
6430058700029
ETIM-luokka
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Watector Pro Vesivuotohälytin. 

Uusi älykkäämpi ja monipuolisempi, lisävarusteltava Watector Pro-tuotemalli lanseerattu vuodelle 2021.

Watector on palkittu tuoteinnovaatio ja täysin uudenlainen ratkaisu vesivahinkoja, homeongelmia ja niistä muodostuvia terveydellisiä oireita vastaan!

Watector on nyt älykkäämpi, monipuolisempi sekä myös lisävarusteltava vesivuotohälytin: Watector muodostaa hälytyksen, kun se havaitsee vettä sensorikalvon ylä- tai alapuolella tai kun se havaitsee lämpötilan laskevan alle +4 C (Asunnon tai loma-asunnon ollessa pidempään tyhjillään, valvoo myös huoneiston lämpötilaa ja pyrkii estämään vesiputkien jäätymisen ja siitä aiheutuvan vesivahingon).

Voit tarvittaessa liittää talo- ja kiinteistöautomaatiojärjestelmiin, liitäntämahdollisuus eri järjestelmiin sekä lisälaiteliitin kytkettäville lisälaitteille kuten GSM -tekstiviestihälyttimelle on integroitu valmiiksi Watector Pro -mallissa.

Watector ilmoittaa myös kun paristojen varaus alhainen. Ilmoittaa myös jos sensorikalvon liitos tai jatkokaapeli heikosti kiinni keskusyksikössä. Paristojen kesto nyt 5 v.

Watector on helppo ja nopea asentaa. Asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja eikä aikaisempaa asennuskokemusta. Tuotepakkaus sisältää sensorikalvon 50 cm x 50 cm, hälytin-/keskusyksikön, paristot sekä käyttöohjeen.

Lisävarusteilla voit varustella mieleiseksi tarpeen ja käytön mukaan: Watector Jatkokaapeli, sensorikalvon ja keskusyksikön väliin pituus 60 cm, jatkokaapelin avulla voit asentaa keskusyksikön etäämmälle sensorikalvosta haluamaasi kohtaan. Watector Muuntaja, virtalähteenä toimivien paristojen lisäksi voit liittää myös muuntajalla verkkovirtaan.

Watector on täysin muokattavissa. Sensorimatto on painettavaa
elektroniikkaa. Sitä voidaan muokata leikkaamalla sensorimatto asennustilan vaatimaan muotoon. Siksi Watectoria voidaan käyttää useissa eri asennus- ja käyttökohteissa. Watector Vesivuotohälytin voidaan asentaa esimerkiksi keittiön allaskaapiston alle, astianpesukoneen alle, kylmälaitteen alle, vesivaraajan alle, käyttöveden jakotukin alle tai muuhun paikkaan jossa voi olla mahdollinen vesivuotoriski. 

Puhdas ja terveellinen sisäilma on kasvava terveyden megatrendi maailmalla ja ratkaisuja haetaan yhteen maailman suurimpaan ongelmaan eli sisäilman heikkoon laatuun!

Watector on kotimainen innovaatio ja sille on myönnetty Suomen Avainlippu-diplomi sekä Finanssialan Keskusliiton Sertifikaatti. Watector on myös voittanut Suomen Laatukeskuksen Laatuinnovaatio kilpailun Quality Innovation Award 2017 Kunniamaininnan joka luovutettiin Slush tapahtumassa joulukuussa 2017.

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up