Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Liitin - RG59 SI - Corning Cabelcon

Sähkönumero
75 501 96
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
RG59 SI
Pitkä tuotenimi
Self Install F-liitin F-59-SI 3.7, 5mm kaapeleille
GTIN-koodi
5707957082718
ETIM-luokka
EC001131
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
F-59-SI-3.7
Toimittajan tuotekoodi 2
99909637
Toimittaja / Tuotemerkki
TYÖKALUT
Kuorinta:
7550123  FKT-CC
7550100  FKTJ-CC

Corning Cabelconin Self-Install™ liittimet on kehitetty korvaamaan heikkolaatuiset kierrettävät liittimet. Asennus on helppoa, yksinkertaista ja tarkempaa kuin koskaan aikaisemmin. Kuori kaapeli ja paina liitin paikoilleen – siinä kaikki. Corning Cabelconin Self-Install™ liitin asettuu automaattisesti paikoilleen ja erillistä kompressiotyökalua ei tarvita. Paikalleen asennettu liitin ei ole irrotettavissa, vetolujuus on parempi kuin itse kaapelilla.Corning Cabelconin Self-Install™ liittimet sopivat hyvin myös ammattiasentajalle. Valtakunnan johtavat antenniurakoitsijat ovat ottaneet ne omikseen. Liittimien sähköiset ja mekaaniset ominaisuudet kestävät vertailua ja liitosten tekeminen on nopeaa.
Self-Install™ -liittimiä voidaan käyttää harava-, kaapeli- ja satelliittitalouksissa. Corning Cabelcon on Euroopan suurin koaksiaaliliittimien valmistaja KTV-verkkoihin.

Tekniset tiedot (ETIM)

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tukkujen myyntiohjelmassa

Onninen
SLO

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up