Takaisin ylös arrow_upward
Kansiossa ei ole tuotteita.

Aurinkosähköjärjestelmä - Offgrid 1,65 kW - Flinkenberg Energy

Sähkönumero
80 064 52
Yleisnimi ja tuotesarja
Tekninen nimi
Offgrid 1,65 kW
Pitkä tuotenimi
6x275Wp paneeli, 4x200Ah AGM-akusto, EasySolar CC 24/3000/70-50 invertteri
GTIN-koodi
ETIM-luokka
EC001750
Kuva 1/
Toimittajan tuotekoodi
FBE-243000E
Toimittajan tuotekoodi 2
Toimittaja / Tuotemerkki
Aurinkopaneelit
Paketti sisältää 6 kpl korkean hyötysuhteen omaavia JASolar monikidepaneeleja, joiden nimellisteho on 275 W. Toimittamillemme monikidepaneeleille myönnetään perinteisen tuotetakuun lisäksi vähintään 25 vuoden tehontuottotakuu.

Lataussäädin
Lataussäädin muuttaa aurinkopaneelilta tulevan sähkön akustolle sopivaksi latausjännitteeksi. Bluetooth-ohjattavat Victron Energy SmartSolar MPPT -lataussäätimet ovat tehokkaita korkean hyötysuhteen lataussäätimiä. Niissä on huippunopea MPPT-seuranta, joka on hyödyllinen erityisesti pilvisellä ilmalla valon intensiteetin vaihdellessa jatkuvasti. Tehokas MPPT-algoritmi parantaa energian keräämistä jopa 30 % verrattuna PWM-lataussäätimiin.

AGM-akusto
Huoltovapaat ja 100% valumattomat AGM-akut on suunniteltu luotettavaksi ja turvalliseksi energiavarastoksi aurinkosähköjärjestelmille.

Victron Energy invertteri
lnvertteri muuntaa akustosta tulevan tasajännitteen 230 voltin vaihtojännitteeksi, mikä mahdollistaa normaalien kodinkoneiden ja sähkölaitteiden käytön. Toimitamme aurinkovoimalaan korkealaatuisia, vaativaan käyttöön kehitettyjä Victron Energy -inverttereitä. Siniaaltoinvertteri mahdollistaa virransyötön myös herkille elektroniikkalaitteille. EasySolar yhdistää MPPT-lataussäätimen, invertterin/laturin ja vaihtovirran jakelun yhteen koteloon. Tuote on helppo asentaa ja johtoja ei tarvita paljon.

Monitorointi
Victron Color Conrol GX (CC) -monitori värillisellä LCDnäytöllä. Monitori näyttää aurinkopaneelijärjestelmän toiminnot reaaliaikaisesti. Se tallentaa tiedot myös VRM-portaaliin, josta ne ovat luettavissa internetin kautta (vaatii internet yhteyden invertterille).

Kiinnitysjärjestelmät
Tarjoamme aurinkosähköjärjestelmiin kotimaiset RAULI-kiinnitysjärjestelmät. Valikoimasta löytyy kiinnitysratkaisu jokaiselle kattotyypille (harja- ja tasa katot eri materiaaleista).

Tekniset tiedot (ETIM)

Tuotteen koodit

Mittatiedot

Logistiikkatiedot

Muut tiedot

Tukkujen myyntiohjelmassa

SLO

Tarvitset myös näitä tuotteita

(kansio on tyhjä Näytä Tuotekansio)
Näytä:
settings
-
Sähkönroarrow_drop_up Yleisnimi ja tuotesarjaarrow_drop_up Tekninen nimiarrow_drop_up Toim. tuotekoodiarrow_drop_up Toimittajaarrow_drop_up Tuotemerkkiarrow_drop_up