Vesivahinko voi muuttaa elämäsi

Tiesitkö, että Suomessa tapahtuu vuosittain arviolta 60.000 vesivahinkoa?
Tämä tarkoittaa 1150 vesivahinkoa joka viikko!

Onko sinun tai teidän vuoro tänään, huomenna tai ensi viikolla? Kosteushälytin auttaa vesivahinkojen havaitsemisessa.

Vesivuoto-parketin-päällä-etusivu+hinta3

1PRO vuoto- ja kosteushälytin on laite, jonka pitäisi olla jokaisen suomalaisen asunnon tai yrityksen suojana useimmin vuotoja ja vesivahinkoja aiheuttavan astianpesukoneen tai sen liitosten vuodon varalta. Vesivahinko on ikävä kokemus, joka koskettaa vuosittain yli 100.000 ihmistä, kymmeniä tuhansia perheitä sekä yrityksiä. Vakava vuoto- tai vesivahinko voi sattua myös teidän kohdallenne – kotona, mökillä tai yrityksessä. Aiheutuessaan vuoto- tai vesivahinko sekoittaa asianomaisten elämät yllättävän pitkäksi aikaa. Siksi asunnossa ja yrityksessä tulisi olla aina vuotohälytin.

Ole ennalta viisas ja hanki 1PRO vuoto- ja kosteushälytin kiinteistönne suojaksi!

Vesivahinko ja -vuoto ovat karmea kokemus, jonka voi havaita helposti vuotohälytintä käyttämällä. Vesivahinko on usein salakavala, hankala huomata ja aiheuttaa lisäksi vaikeita korjaustoimenpiteitä. Pitkällä aikavälillä tapahtunut hiljattainen ja huomaamaton vuoto aiheuttaa lähes aina home- ja itiökasvustoa, joista aiheutuu usein vesivahinkoja ja todella vakavia terveydellisiä ongelmia, kuten allergioita tai jopa elinikäisen astman. 1PRO vuoto-  ja kosteushälytin on vakuutusyhtiöiden hyväksymä ja suosittelema kosteushälytin, joka turvaa huoneistonne salakavalaa vesivahinkoa vastaan!

1PRO vuoto- ja kosteushälytin – havaitse vuoto ja syntyvä vesivahinko aikaisessa vaiheessa.

1PRO vuoto- ja kosteushälytin on rakennettu tunnistamaan asuntoon pääsevä kosteus, jotta alkava vesivahinko voidaan havaita nopeasti. Vuotohälytin siis havaitsee kosteuden heti vuodon syntyessä, jolloin vesivahinko ei ehdi syntyä ja levitä talon rakenteisiin. 1PRO vuoto- ja kosteushälytin toimii hyvin pitkälti samalla toimintaperiaatteella kuin tavallinen palovaroitin. Vuotohälytin sisältää sensorin joka tunnistaa kosteuden, jolloin seinään asennettu sireeni ilmoittaa vuodosta.

Lue lisää toimintaperiaatteesta 1PRO vuoto- ja kosteushälytin -sivulta!

Voit valita, kummat viihtyvät kotonasi – perheesi vai remonttimiehet?