Dynapro Air V Hook 100cm
Y-liitosköysi.MGO kiinnittimet


Download original file
1_BLDPAVH_100.jpg
No english product description available. Finnish description: 
 
Kaksihaarainen nykäyksenvaimenninliitosköysi työkäyttöön. Toimitetaan valmiiksi kasattuna käyttövalmiina kokonaisuutena: Varustettu ankkuripisteisiin kiinnitettävillä kahdella suurikokoisella alumiinisella Beal Air Hook L kiinnittimellä, sekä valjaisiin kiinnitettävällä automaattilukitteisella alumiinisella Beal OLight 3-Matic lukkosulkurenkaalla. Suositeltava valinta mm. työskentelykohteeseen siirtymiseen ja sieltä pois. 
 
Liitetään putoamissuojainvaljaan EN 361 standardin mukaiseen rinta- tai selkäkiinnityspisteeseen. Kaksitoimisella lukituksella varustettujen kiinnittimien 64 mm portin avauma mahdollistaa kiinnittymisen ja turvallisen liikkumisen mm. rakennustelineissä, tikkaissa, mastoissa ja muissa metallirakenteissa. Kaksihaaraisuuden ansiosta käyttäjä voi liikkua tehokkaasti ja pysyä aina toisella haaralla turvallisesti kiinnittäytyneenä ankkuripisteeseen. Nykäyksenvaimentimen auki repeytyminen pysäyttää putoamisen ja vaimentaa kehoon kohdistuvat voimat max. 6 kN:iin.  
 
Köysi on yhteensopiva nousutarrainten (esim. Beal Hands Up) kanssa, joka tarjoaa valmiuden liitosköyden varaan pudonneen nopeaan pelastamiseen. Köyden molemmissa päissä ommeltu päätös sekä suojus, joka suojaa tikkauksia sekä tunnistetietoja kulumiselta. Päätöslenkkien sisällä holkit, jotka suojaavat köyttä kulumiselta ja pidentävät käyttöikää. Absorb Air nykäyksenvaimennin on varustettu vetoketjulla, joten säännöllinen tarkastaminen ja tarvittaessa kuivaaminen on helppoa ja nopeaa. Jokainen yksilö on sarjanumeroitu ja varustettu QR-koodilla, sekä vapaalla merkkausalueella käyttäjätiedoille määräaikaistarkastusten ja inventaarin nopeuttamiseksi. Tikkausten väri ilmoittaa lisäksi valmistusvuoden. Lukkosulkurenkaan sileä KeyLock portti tekee käytöstä nopeaa ja tehokasta. Paino 1450 g. Kokonaispituus Air Hook L kiinnittimen sisäpinnasta OLight 3-Matic lukkosulkurenkaan sisäpintaan 100 cm. CE EN355, EN362. Erittäin kulutuskestävän köyden halkaisija 11,2 mm. Maksimielinikä: Metalliosat rajoittamaton. Kuituosat 15 vuotta (= 5 vuotta säilytystä + 10 vuotta käyttöä). Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 3 vuotta. 
Pictures
Files
Beal_BLDPAVH_Dynapro_Technical_Notice.pdf
BLDPAVH_DOC.pdf


Brand Beal
Product Reference BLDPAVH.100
Future Recommended Retail Price VAT24% 250.00
GTIN/EAN 3700288257017
Product Group Fall Protection and Climbing - Lanyards - With Energy Absorber-Y
Brutto Weight(kg) 1.5
Net Weight(kg) 1.45
Electrical number 6313125
CN-Tariff Code 56075011
Warranty (Months) 36
UNSPSC 46182302
Country of Origin MG
Replacing Product 7W92011500STD
Classification Work
Vandernet.com visibility No
Sales pack height (mm) 220
Sales pack width (mm) 160
Sales pack depth (mm) 100


Open as new window