FI  EN
Teemme elämästäsi hivenen helpompaa!
 
 

 
                                                                                                                                                                                 
 
Ycx, Safire, Nivian ja Celotron Oy:n valmistuttamasta EAGLE OEM mallistosta löydät hinta / laatu suhteeltaan markkinoiden ylivoimaisimmat "stand alone" sisä ja ulkokamerat, sekä tallentimet.

UUTUUS mallistostamme löydät ammattitason tuotteet, helppoon, edulliseen ja luotettavaan videovalvontaan.

Valikoimastamme löytyy tässä esiteltyjen kameroiden lisäksi erittäin kattava valikoima
myös muun tyyppisiä valvontakameroita, pieniä ja isoja, IP, WLAN, ym. Pyydä siis tarvittaessa lisätietoja.

Uudet
2024 kamera- ja tarvikekuvastot ovat nyt ladattavissa!

- Kuvasto (4G, Ym. kamerat) - 2024

- Kuvasto (Langattomat kamerat) - 2024

- Kuvasto (Testerit, näytöt, tarvikkeet, ym.)

- Kuvasto (4G/5G modeemit, virtapankit, ym.)

 
Vaativaan yritys ja ammattikäyttöön tarkoitetut IP-Kamerat, sekä NVR-Tallentimet löydät kameravalvonta / IP-kamerat / NVR-tallentimet valikoista.

Kameravalikoimamme on poikkeuksellisen laaja, siksi vain osa suosituimmista myyntimalleista on esiteltynä erikseen tällä www sivulla.
 

       

VICO SERIES - KAMERAVALVONTA
 
 
CG1 & CG4
   

 
 


 

  

Yllä olevaa kuvaa, tai <tästä> klikkaamalla, saat ladattua tämän huipputeknisen kameran 2MP version esitteen.  (PDF)

Myyntipaketin sisältö:

  • YCX - CG1 kamera (2MP) tai CG4 (4MP)
  • MicroUSB latausjohto
  • Helposti asennettava ja käytettävä seinäjalka
  • Kiinnitysruuvit
  • Käyttöohje
  • 1 kk ilmainen Smart pilvipalvelu
  • Ilmainen, jatkuvasti 7 vrk säilyttävä pilvitallennus

  

  

 

 
 
VICOHOME KAMERAT ovat täysiverisiä 2, 3 ja 4MP tarkkuuden valvontakameroita, varustettuna hyvällä yönäöllä, keinoälyllä, suomenkielisellä sovelluksella ja mikä parasta, ilmaisella pilvipalvelulla.

Saatavissa akulla ja virtalähteellä toimivia malleja!
   

CG1/CG4 on langaton valvontakamera, joka voidaan liittää omaan, jo olemassa olevaan wifi verkkoon. CG1 Kamerassa on laadukas Full HD tarkkuudella toimiva Sony kuvakenno, joka tuottaa valovoimaisen ja tarkan kuvan. CG4 mallissa kennon tarkkuus on tuplasti suurempi: 4MP. Kamerassa on myös kaksisuuntainen ääni, kokoisekseen erittäin tehokas valkoinen LED-valo (liiketunnistimella), infrapuna yönäkö, sekä sisäänrakennettu sireeni. Kamera soveltuu sellaisenaan ulko- ja sisäkäyttöön.

CG1/CG4 kameran asennus on äärimmäisen helppoa: Lataat mobiilisovelluksen ja kirjaudut siihen käyttäjäksi. Tämän jälkeen sovellus pyytää sinua valitsemaan wifi verkon johon kamera halutaan liittää. Lopuksi sovellus näyttää puhelimesi ruudulla ns. qr-koodin, jota sitten näytetään kameralle. Kamera saa koodista kaikki tarvittavat tiedot ja yhteys on heti valmis. Asennus kuulostaa ja on todellakin näin yksinkertaista! Kamera ei tarvitse mitään hankalia ja kalliita keskusyksiköitä, ym. lisälaitteita.

CG1 kameran tarkkuus on korkealaatuinen 1920 x 1080 FULL HD ja videopakkauksena kamera käyttää (vanhentunutta H264 pakkausta selkeästi paremman kuvanlaadun tuottavaa): H.265 protokollaa. CG4 mallissa kuvatarkkuus on hulppea 2K, eli tuplasti tarkempi kuin FULLHD kuva. Kamerassa on 2,8mm laajakulma linssi. Kameraan on integroitu useita erilaisia toimintoja, mm. erillinen infrapunasensori, virheetöntä liikkeentunnistusta varten. Kamerassa on myös tehokas LED-valo, joka aktivoituu liikkeestä ja mahdollistaa näin värikuvaamisen täysin pimeässä. Sovelluksessa voidaan itse määritellä, käytetäänkö yö kuvauksessa infrapunaa vai valkoista valoa. Lisäksi voidaan säätää myös ns. yö tilaan siirtymisen herkkyyttä. Kätevänä lisätoimintona voi käyttäjä halutessaan aktivoida automaattisesti liikkeestä päälle menevän sireenin tai aktivoida sen esimerkiksi hälytyksen tapahtuessa, etänä. Tarvittaessa kamera myös "hälyttää" liikkeestä puhelimessa, ns. "push" ilmoituksella, eli saat äänimerkin ja teksti-ilmoituksen liikkeestä.

Kameroissa on ilmainen, yli 3 vuorokauden liiketapahtumat tallentava pilvipalvelu. Kameraan voidaan lisäksi aktivoida uudenlainen Smart palvelu, joka mahdollistaa lukuisten älytoimintojen aktivoimisen, esim. Ihmisten, ajoneuvojen, eläimien, ym. tunnistuksen ja erillisen raportoinnin. Smart palvelun avulla käyttäjä pystyy myös rajaamaan kuvaan tiettyjä alueita, joilla älykästä liikkeentunnistusta suoritetaan tai missä kyseinen toiminto on pois päältä. Smart palvelu tarjoaa käyttäjälle samalla tarkkaan yksilöidyt ilmoitukset tapahtumista. Saat siis aina tarkan tiedon mitä kuvassa on havaittu ja kuvakaappauksen videoleikkeestä, joka kyseisestä tapahtumasta on tallennettu. Klikkaamalla kyseistä ilmoitusta, näet tallennetun ”live” videon tapahtumasta. Katsoessasi tapahtumaa, voit aktivoida esimerkiksi sireenin tai tehdä muita toimenpiteitä. Kuukauden koejakson jälkeen palvelu muuttuu maksulliseksi. Koejakson jälkeen palvelu maksaa vain n. 2,5€/kk/kamera tai n. 26€/vuosi – USD sidonnainen hinta. Haluttu tilausjakso aktivoidaan helposti sovelluksesta.

Huom. Mikäli maksullista Smart palvelua ei haluta käyttää, löytyy kamerasta myös microSD muistikortille paikka. Muistikortille voidaan tallentaa videoita liikkeen tunnistuksella paikallisesti + YCX tarjoaa sinulle täysin ilmaisen, jatkuvan 3 - 5 päivää kattavan pilvitallennuksen, toistaiseksi voimassa olevana. Et siis ole riippuvainen kalliista keskuslaitteista tai pelkästä maksullisesta pilvitallennuksesta, kuten kilpailevien tuotteiden kohdalla.

Ominaisuudet:

  • Täysin langaton valvontakamera, sisäisellä / vaihdettavalla akulla
  • Äärimmäisen helppo asentaa ja ladata (magneettinen ”pallo” asennusjalka)
  • Liitetään langattomasti jo olemassa olevaan Wifi-verkkoon
  • Kameran tarkkuus: 1080P FULLHD / tai 4MP (2K)
  • Huippulaadukas Sony kameratekniikka, linssi 2,8mm
  • Sisäänrakennettu infrapunatoiminen liiketunnistin
  • Liikkeentunnistus, n. 8 m asti
  • Erittäin valovoimainen CMOS kenno: 0,01 Lux
  • Värikuvaus pimeässä, valkoisella led valolla
  • Vaihtoehtoinen yönäkö infrapunavalolla: 7 – max. 10 m
  • Digitaalinen zoom, n. 15x
  • Kamera toimii akulla (akku helposti käyttäjän itse vaihdettavissa)
  • Akkukesto vakioakulla: 3-6 kk/5200mAh, tehoakulla: 5-12kk/6700mAh (lisävaruste)
  • Kamerassa integroituna mikrofoni ja kaiutin (2 suuntainen ääni)
  • Kamerassa integroituna liikkeentunnistuksesta aktivoituva, valkoinen led valo
  • Kamerassa integroituna sireeni
  • Kamera soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön (IP65)
  • Käyttölämpötila -25°C ~ 45°C (Alle -10C akkukesto hieman lyhenee)
  • Ilmainen 1kk koejakso ”Smart” pilvipalveluun.
  • Langaton wifi: 802.11b/g/n (2.4GHz)
  • Ilmainen sovellus Android- ja iOS laitteille
  • Mitat: 84 x 62x 92 mm
  • Paino: 570 g / sis. magneettisen jalan
 
 
VHCA45  Liikettä automaattisesti seuraava sisäkamera, toimii virtalähteellä


 

VHPT825  Liikettä automaattisesti seuraava ulkokamera, toimii virtalähteellä 

 

CG7  Suurella akulla varustettu 2MP akkukamera sisä- ja ulkokäyttöön 

 

VHDB1  Huippu uutuus - langaton ovipuhelin, jossa integroituna myös valvontakameratoiminnot 

 

 

VHSP03  Aurinkokenno CG1 ja CG4 kameroille


 

 

CG6  Edullinen 2MP akkukamera,
sisä- ja ulkokäyttöön



 

CG1SOLAR  Edullinen valmispaketti, jossa 3MP
akkukamera + sille sopiva aurinkokenno
 

 

  

 

CQ1  Suurella akulla ja aurinkokennolla varustettu,
sähköisesti etänä käänneltävä 3MP - PT kamera 

EDULLISET AKKUKÄYTTÖISET 4G KAMERAT
 
 
NIVIAN - NVCAM01SOLAR4G
   
AKKUTOIMINEN UUTUUS - 4G MODEEMILLA
 


 

  

  

  

4G Bullet -kamera

Uudella 100 % langattomalla, ulkokäyttöön tarkoitetulla Nivian 4G -turvakameralla voit nauttia kotisi tai yrityksesi lisäturvasta jopa maaseutuympäristössä, kameraan rakennetun 4G-yhteyden ansiosta.

Kamerassa on sisäänrakennettuna SIM korttipaikka 4G yhteyttä varten, sekä erillinen microSD muistikorttipaikka, videotallenteita varten. Tämän täysin "sähköttömän" kameran voikin asentaa käytännössä minne tahansa.

Voit katsella kuvaa reaaliajassa, tai tarkistaa tallenteet, koska ja mistä tahansa, ilmaisen, suomenkielisen EseeCloud APP:n kautta.

Kameran peräti 10400 mAh:n akku ja mukana toimitettava 5 W:n suurikapasiteettinen aurinkopaneeli mahdollistavat kameran käyttöiäksi lepotilassa jopa 12 kuukautta. Mikäli liiketunnistuksia on päivässä esim. 3, kestää akut edelleen jopa yli 6kk.

Korkealaatuinen 2K Super HD -kuva ja pitkä yönäkö, älykkäillä LED-valoilla mahdollistavat laadukkaan kuvan, missä tahansa kohteessa ja kulmassa. Kamerassa on lisäksi todellinen PIR-liiketunnistus ja ihmistunnistus, jotka eliminoivat väärät hälytykset lähes kokonaan.

  
 

2K kuvanlaatu

Tämän kameran 2K SuperHD -objektiivin, sekä alan viimeisimmän kuvanparannustekniikan ansiosta saat nauttia selkeästä ja tarkasta kuvanlaadusta kaikissa tilanteissa. "Wide" IR-LED teknologian ansiosta kamera näkee täysin pimeässä poikkeuksellisen laajalle ja yli 20 metrin päähän.



AI - keinoäly, väärien hälytysten eliminoimiseksi

Yksi valvontakameran tärkeimmistä toiminnoista on luotettava tallentaminen ja useasti nykypäivänä myös liikkeestä hälyttäminen. Nivian 4G kameroissa käytetään sekä keinoälyä ja mekaanista infrapunatunnistinta. Näitä toimintoja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Valitsemalla ihmiskehon tunnistuksen, saat ilmoitukset puhelimeesi vain ja ainoastaan silloin kun ihminen havaitaan kuvassa. NÄmä toiminnot estävätkin tehokkaasti mm. kasvillisuuden, eläimien, ym. aiheuttamat virhetunnistukset.

  
  
 
 
 
NIVIAN - NVCAM02SOLAR4G
   
AKKUTOIMINEN UUTUUS - 4G MODEEMILLA
 


 

 

  

  

4G Dome -kamera "PT" toiminnoilla

Uudella 100 % langattomalla, ulkokäyttöön tarkoitetulla ja sähköisesti käänneltävällä Nivian 4G -"Dome" turvakameralla voit nauttia kotisi tai yrityksesi lisäturvasta jopa maaseutuympäristössä, kameraan rakennetun 4G-yhteyden ansiosta.

Kamerassa on sisäänrakennettuna SIM korttipaikka 4G yhteyttä varten, sekä erillinen microSD muistikorttipaikka, videotallenteita varten. Tämän täysin "sähköttömän" kameran voikin asentaa käytännössä minne tahansa.

Voit katsella kameran kuvaa reaaliajassa, käännellä kameraa, ja tarkistaa tallenteet, koska ja mistä tahansa, ilmaisen, suomenkielisen EseeCloud APP:n kautta.

Kameran poikkeuksellisen suuri 18000 mAh:n akku ja mukana toimitettava 7 W:n suurikapasiteettinen aurinkopaneeli mahdollistavat kameran käyttöiäksi lepotilassa, yli 12 kuukautta. Mikäli liiketunnistuksia on päivässä 3, kestää akku edelleen n. 8kk.

Korkealaatuinen 2K Super HD -kuva ja pitkä yönäkö, älykkäillä LED-valoilla mahdollistavat laadukkaan kuvan, missä tahansa kohteessa ja kulmassa. Kamerassa on lisäksi todellinen PIR-liiketunnistus ja ihmistunnistus, jotka eliminoivat väärät hälytykset lähes kokonaan.

  
 

2K kuvanlaatu

Tämän kameran 2K SuperHD -objektiivin, sekä alan viimeisimmän kuvanparannustekniikan ansiosta saat nauttia selkeästä ja tarkasta kuvanlaadusta kaikissa tilanteissa. "Wide" IR-LED teknologian ansiosta kamera näkee täysin pimeässä poikkeuksellisen laajalle ja yli 20 metrin päähän.



AI - keinoäly, väärien hälytysten eliminoimiseksi

Yksi valvontakameran tärkeimmistä toiminnoista on luotettava tallentaminen ja useasti nykypäivänä myös liikkeestä hälyttäminen. Nivian 4G kameroissa käytetään sekä keinoälyä ja mekaanista infrapunatunnistinta. Näitä toimintoja voidaan käyttää yhdessä tai erikseen. Valitsemalla ihmiskehon tunnistuksen, saat ilmoitukset puhelimeesi vain ja ainoastaan silloin kun ihminen havaitaan kuvassa. NÄmä toiminnot estävätkin tehokkaasti mm. kasvillisuuden, eläimien, ym. aiheuttamat virhetunnistukset.

  
  
  
AMMATTIKÄYTTÖÖN SOVELTUVAT 4G KAMERAT
 
EAGLE-ONE
     
4G - VALVONTAKAMERAT
 
UUTUUS:  NYT
5MP ja 8MP (4K) TARKKUUDET
 


                       

   

 
Celotron "Eagle-One" kamerat ovat sisäisellä 4G modeemilla ja tallentimella varustettuja, huippu tarkalla kuvalla (ULTRA HD) varustettuja, täysin autonomisia valvontaratkaisuja
 
Til.nrot:
 
R18A-4G-50 = 5MP / Kiinteä 2.8mm linssi
Q2B-4G-50 = 5MP / Kiinteä 3.6mm linssi
W78H-4G-50 = 5MP / Sähköinen, optinen zoom 4x
Q8D-4G-50 = 5MP / Sähköinen, optinen zoom 10x
PTZ10W10-4G-50 = 5MP / Sähköinen, optinen zoom 10x
SNO-B8F-4G-80 = 8MP / Sähköinen, optinen zoom 20x

     
Eagle-One 4G kamerat soveltuvat lukuisiin käyttökohteisiin joissa tarvitaan helppoa ja nopeasti asennettavaa, ammattitason kameravalvontaa. Esimerkiksi: Liikenne/kelikamerat, mökit, miehittämättömät rakennukset, kaivokset, rakennusalueet, ym.

❖ ”Plug ́n play” asennus. Ainoastaan Sim kortti + muisti asennettava sisään
❖ Sisäänrakennettu 4G modeemi oppii eri operaattorit automaattisesti. Ei hankalia verkko ym. asetuksia.
❖ Huippulaadukas ja valovoimainen 1/3" OmniBSI CMOS kenno
5MP huipputarkka kuva, kaikissa malleissa
❖ Erittäin pieni valontarve, vain n. 0.05Lux
❖ Automaattinen päivä/yö(ICR), AWB, 2D/3D-DNR, IR-CUT
❖ D-WDR taustavalon kompensointi
❖ Liikkeen tunnistus / tallennus muistikortille (ei toim.mukana)
❖ Ihmiskehon tunnistus - eliminoi vääriä tallenteita
❖ Liikkeen tunnistus / hälytys ns. "push" ilmoituksena sovellukseen.
❖ Helppokäyttöinen ja erittäin nopeatoiminen P2P pilvipalvelu - palvelimia maailman laajuisesti.
❖ Tuki useille etälaitteille, PC, Mobiili
❖ Ilmaiset: PC, android & apple sovellukset
❖ Mahdollista ohjelmoida tallentamaan etänä myös kiinteisiin NVR laitteisiin
❖ Ukkossuojaus +4KV
❖ Alumiininen, vedenpitävä: IP65
❖ PTZ malleissa 4 Kpl PWM ohjattuja “Taso” IR Ledejä joissa uusi “sense” tekniikka, IR yönäkö max. n. 80-100m
❖ Saatavissa 4 eri mallia: 5 - 50mm / 5 - 100mm / 3,6mm / 2,8mm. Zoom malleissa täysin automaattitarkenteiset linssitekniikat (10X/20X optinen, sähköinen zoom)
❖ Kääntömoottoreissa (PTZ mallit) kuormituksen aistivat, hiiliharjattomat ja pitkäikäiset askelmoottorit
❖ Kääntö: Sähköinen / 350 astetta vaaka, 90 astetta pysty
❖ Sama puhelinsovellus tukee rajattoman määrän kameroita

Vinkki: Tuotteiden kuvia klikkaamalla näet hieman tarkemmat tiedot valmistajan sivuilta.

Huom. Samoista kameroista saattaa olla esiteltynä ko. linkeissä joko 2MP, 5MP tai 8MP mallit. Tekniset tiedot ovat kuitenkin MP määrää lukuunottamatta täysin identtiset ko. kameramalleissa.
Maahantuomme 5MP starlight versioita ja erikoistilauksena toimitamme myös 8MP (4K) mallit.

 

EDULLISET, LANGATTOMAT TALLENNINPAKETIT
 

UUTUUS - NIVIAN WIFI TALLENNINPAKETIT

 


 

 

Yllä olevaa kuvaa, tai <tästä> klikkaamalla, siirryt tämän uutuus tuotteen sähkönumerot.fi sivuille. Sieltä löydät lisää teknisiä tietoja, käyttöohjeen, esittelyvideon, lisäkameran, ym.
 

Sopiva, langaton lisäkamera:  7199841

Kameroiden vakiovirtalähteet asennettava sateelta ja roiskeilta suojaan. Lisävarusteena saatavissa IP66 luokitetut virtalähteet.
 
 
Voit yhdistää tallentimen näppärästi myös älypuhelimeesi, mikäli se on yhteydessä internettiin. (Ilmainen suomenkielinen sovellus android ja apple puhelimille.) Tallentimen voi yhdistää internet päätelaitteeseen joko RJ45 kaapelilla tai tallentimen wifi (wlan) verkon kautta.
 
 
Huom! Monista kilpailevista tallenninpaketeista poiketen, (aivan kuten YCX ja Eagle tallentimissamme), myös tässä järjestelmässä on korkearesoluutioinen tallennus. Eli mukana toimitettavien 3MP tarkkuuden omaavien kameroiden kuva ei siis tallennu käyttökelvottomana, matalaresoluutioisena versiona kiintolevylle, vaan kuvanlaatusi säilyy täysin muuttumattomana.

   

CELOTRON NIVIAN - WIFI TALLENNIN SETIT:

NV4/2CAM1TBKIT
4 Kanavainen, langaton NVR tallennin + 2 kameraa + 1TB kiintolevy
NV4/4CAM1TBKIT
4 Kanavainen, langaton NVR tallennin + 4 kameraa + 1TB kiintolevy
NV10/4CAM1TBKIT
10 Kanavainen, langaton NVR tallennin + 4 kameraa + 1TB kiintolevy
NV10/8CAM2TBKIT
10 Kanavainen, langaton NVR tallennin + 8 kameraa + 2TB kiintolevy

NV10/4CAM1TBKIT sisältää:

- 10 Kanavainen, langaton "SMART" NVR TALLENNIN, 1TB kiintolevyllä
- 4 kpl langattomat: 3MP IP-kamerat (IR yönäkö, IP66)
- Kameroille jalat + virtalähteet


Tämä edistyksellinen järjestelmä on varustettu neljällä 2K / 3MP (ylittää 1,5x FULLHD tason) valvontakameralla ja voit tarvittaessa myöhemmin laajentaa sitä vielä peräti kuudella lisäkameralla. Kamerat sopivat sellaisenaan sisä- ja ulkokäyttöön.
Järjestelmässä yhdistyy kilpailevia FULLHD laitteistoja parempi kuvanlaatu sekä alan uusin ja ”pisin” langaton tekniikka. Tämän järjestelmän kamerat kykenevät keskustelemaan keskenään ja toimivat näin ns. jatkoreitittiminä muille, saman järjestelmän langattomille kameroille. Maksimi kantomatkaksi muodostuu 8:lla kameralla, jonoon asennettuna esteettömässä tilassa peräti 700m. Parasta on kuitenkin se että tämä muunneltava langaton tekniikka mahdollistaa nyt kameroiden asentamisen myös sellaisiin paikkoihin, mihin ei yksikään kilpaileva ”perinteinen” langaton kamerajärjestelmä kykene.

Järjestelmä toimitetaan sinulle täysin valmiina, 1TB tai 2TB kiintolevyllä varustettuna ja laitteiston asentaminen onnistuu siksi ensikertalaiseltakin käden käänteessä. Liität vain kameroihin sähköt, kytket tallentimeen virran ja näytön / näet heti kameroiden ”live” kuvaa näytöltä. Näyttönä voi toimia televisio tai vaikkapa tietokoneen monitori. Tallentimessa on HDMI- ja (VGA) -liitynnät.

Valikoista voidaan vaihtaa helposti ja selkeästi kameroiden ja tallennuksen asetuksia, sekä tarkastella tallenteita. Valvontakamerat voidaan asettaa tallentamaan joko jatkuvasti, ajastuksella tai liiketunnistuksesta. Laitteessa on lisäksi ns. ”älykäs” ihmiskehontunnistus, joka kerää listaa kameroissa havaituista ihmisistä. Tämä toiminto helpottaa suuresti mm. tapahtumien hakemisessa ja mahdollistaa ilmoitukset ihmisistä puhelimeesi.

Jokaiselle kameralle tulee mukana asennusjalka, antenni, sekä virtalähde. Laadukkaat 3MP kamerat ovat tyylikkäitä, pienikokoisia ”bullet” malleja ja niissä on 3 kpl IR- ”teho ledejä” pitkälle kantavaa yökuvausta varten. Yönäön kantama onkin jopa yli 35 metriä.

TUOTETIEDOT:

  • Kameroiden IP-luokka: 66
  • Ominaisuudet: 3 tallennusmuotoa (jatkuva, liike, ajastus)
  • Tallennustarkkuus: 2K - 3MP (2304x1296) tai madallettu 2MP (1980x1020)
  • Etäkäyttö: Suomenkielisellä sovelluksella, PC/Mac- ohjelmalla(Eng.), hälytys puhelimeen, ihmiskehon älytunnistus
  • Kiintolevy: 1TB / valmiiksi asennettuna
  • Kamerat: Mukana paketissa 4kpl
  • Lisäkamerat: Laite tukee max 10 kpl kameroita
  • Liitynnät: USB, HDMI+VGA, RJ45, AUDIO, WLAN
  • Kameroiden ominaisuudet: Mitat: 150x65x65 mm Paino: 0,5 kg Tarkkuus: 3 Megapikseliä (2304x1296) = 1,5x FULLHD tarkkuus! Kuvakenno: 1/3 CMOS Linssin polttoväli: 4mm, Kuvakulma 104 astetta, Valovoima: 0 Lux (IR on) IR-Valo: 3 kpl ”teho” IR-ledit, tunnistus kantama n. 20m, max.30-35m IR-Cut: Automaattinen WDR: Automaattinen
  • Toimitussisältö: Langaton, 10 kanavainen NVR-tallennin valmiiksi asennetulla 1 TB kovalevyllä, 4 kpl langattomia ja säänkestäviä 3MP SUPERHD-valvontakameroita, kameroille virtalähteet ja seinätelineet, hiiri, virtalähde, suomenkielinen ohjeistus

EAGLE-P2P-PRO-NVR (AKKUTOIMINEN)

Snro. 7199829
 


 

 

Yllä olevaa kuvaa, tai <tästä> klikkaamalla, siirryt tämän uutuus tuotteen omille kotisivuille. Sieltä löydät lisää teknisiä tietoja, käyttöohjeen, esitteen, kamerat, ym. Huom. tämän uuden "set-top-box" NVR mallin tekniset tiedot ja ominaisuudet (puuttuvaa näyttöä lukuunottamatta) samat kuin COMBO mallissa.
 
Langaton kantomatka:  Järjestelmän langaton kantomatka määräytyy ympäröivien olosuhteiden mukaan, tarkoittaen sitä että ns. "vapaassa tilassa", jossa kameroiden ja vastaanottimen antennit näkevät esteettä toisensa, on kantomatka n. 300m (tehdas hallit ym.) Normaali olosuhteissa (asennus esim. omakotitaloon) laitteiden langattomaan yhteyteen vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi seinät, kattomateriaalit, viereiset wlan verkot ym. Mikäli epäilet langattoman yhteyden toimivuutta juuri sinun kohteessasi, voidaan nyrkkisääntönä pitää kohteesta riippumatta, toimivaa: n. 30 - 40m langatonta kantomatkaa. Järjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös ns. tehoantenneja mutta parempi ratkaisu on siirtää huono yhteyksistä kameraa toiseen paikkaan, vastaanotinta esimerkiksi kameraa lähempänä olevaan huoneeseen tai siirtää lähimpänä oleva (häiritsevä) wlan reititin kauemmaksi kameroiden vastaanottimesta.
 
 

Celotron Eagle P2P-PRO-NVR on akkutoimisilla, langattomilla FULLHD kameroilla varustettu, täysiverinen kameravalvontajärjestelmä

NYT MYYNNISSÄ UUSI JA ENTISESTÄÄN PARANNETTU VERSIO 

Tämän innovatiivisen, todella edullisen ja mikä parasta: täysin langattoman kameravalvonnan asennus on äärimmäisen helppoa. Kytket vain keskusyksikön, sekä lataat ja asennat akkutoimiset kamerat. Lopuksi syötät android / iphone puhelimesi P2P yhteysohjelmaan laitteesi pohjassa olevan sarjanumeron = VALMISTA TULI!

Laitteiston internet yhteys ei vaadi mitään osaamista / hankalien verkkoasetusten ymmärtämistä.

Peruspakkauksessa on mukana ns. "set-top-box" NVR tallennin + 2kpl akkukäyttöisiä, langattomia FULLHD 1080P valvontakameroita, jotka soveltuvat ulko- ja sisäkäyttöön.

Kameroiden max. määrä tallentimessa 4kpl.
Kameroiden lisääminen tapahtuu uskomattoman helposti: Napin painalluksella!

Huipputurvallinen* internet etäkatselu, "push" hälytystoiminnot, ym. Tallennus joko muistikortille tai ulkoiselle kiintolevylle (eivät sis.pakkaukseen).
Tallentimeen on mahdollista kytkeä HDMI liittimellä ulkoinen monitori. (Ei kuitenkaan välttämätön.)

Asetukseton internet P2P etäkatselu. Tallennuksissa mm. ajastus, liikkeen tunnistus, ym. toimintoja.
Kameroissa on sisäiset IR-tunnistimet, jotka eliminoivat väärät tallennukset käytännössä kokonaan. Kamerat on varustettu myös ns. IR-yönäöllä.


* Järjestelmässä ei ole lainkaan sisäistä "web" palvelinta joka on yleisin hyökkäyskohde mm. reitittimissä, ym. verkkoon liitettävissä laitteissa.

Lisäkamera (akulla), Snro.  7199815
Lisäkamera (valaisimella), Til.nro.  2LED-C

 

EAGLE-P2P-LCD-NVR (AKKUTOIMINEN)

Snro. 7163701
 


 

Yllä olevaa kuvaa, tai <tästä> klikkaamalla, siirryt tämän uutuus tuotteen omille kotisivuille. Sieltä löydät lisää teknisiä tietoja, käyttöohjeen, esitteen, kamerat, ym.
Langaton kantomatka:  Järjestelmän langaton kantomatka määräytyy ympäröivien olosuhteiden mukaan, tarkoittaen sitä että ns. "vapaassa tilassa", jossa kameroiden ja vastaanottimen antennit näkevät esteettä toisensa, on kantomatka n. 300m (tehdas hallit ym.) Normaali olosuhteissa (asennus esim. omakotitaloon) laitteiden langattomaan yhteyteen vaikuttavat monet tekijät, esimerkiksi seinät, kattomateriaalit, viereiset wlan verkot ym. Mikäli epäilet langattoman yhteyden toimivuutta juuri sinun kohteessasi, voidaan nyrkkisääntönä pitää kohteesta riippumatta, toimivaa: n. 30 - 40m langatonta kantomatkaa. Järjestelmään on saatavissa lisävarusteena myös ns. tehoantenneja mutta parempi ratkaisu on siirtää huono yhteyksistä kameraa toiseen paikkaan, vastaanotinta esimerkiksi kameraa lähempänä olevaan huoneeseen tai siirtää lähimpänä oleva (häiritsevä) wlan reititin kauemmaksi kameroiden vastaanottimesta.
 
 
 
 

Celotron Eagle P2P-LCD-NVR on akkutoimisilla, langattomilla FULLHD kameroilla varustettu, täysiverinen kameravalvontajärjestelmä, integroituna 10" LCD näyttöön.

MYYNNISSÄ YKSINOIKEUDELLA ONNINEN OY:n VALIKOIMASSA!

Tämän innovatiivisen, todella edullisen ja mikä parasta: täysin langattoman kameravalvonnan asennus on äärimmäisen helppoa. Kytket vain keskusyksikön, sekä lataat ja asennat akkutoimisen kameran / kamerat. Lopuksi syötät android / iphone puhelimesi P2P yhteysohjelmaan laitteesi pohjassa olevan sarjanumeron = VALMISTA TULI !

Laitteiston internet yhteys ei vaadi mitään osaamista / hankalien verkkoasetusten ymmärtämistä.

 
Peruspakkauksessa on mukana ns. "COMBO lcd" NVR tallennin + 1 kpl akkukäyttöinen, langaton FULLHD 1080P valvontakamera, joka soveltuu ulko- ja sisäkäyttöön.

Tallenninta voidaan laajentaa lisäkameroin.


Kameroiden max. määrä tallentimessa 4kpl.
Kameroiden lisääminen tapahtuu uskomattoman helposti: Napin painalluksella!

Huipputurvallinen* internet etäkatselu, "push" hälytystoiminnot, ym. Tallennus joko muistikortille tai ulkoiselle kiintolevylle (eivät sis.pakkaukseen).
Asetukseton internet P2P etäkatselu. Tallennuksissa mm. ajastus, liikkeen tunnistus, ym. toimintoja.
Kameroissa on sisäiset IR-tunnistimet, jotka eliminoivat väärät tallennukset käytännössä kokonaan. Kamerat on varustettu myös ns. IR-yönäöllä.


 

* Järjestelmässä ei ole lainkaan sisäistä "web" palvelinta joka on yleisin hyökkäyskohde mm. reitittimissä, ym. verkkoon liitettävissä laitteissa.

Lisäkamera (akulla), Snro.  7199815
Lisäkamera (valaisimella), Til.nro.  2LED-C
 
 

 
   Celotron Oy
 
   Yrittäjänkulma 5
   33710 Tampere
 
   Puh. 044 780 7700
   Hotline. 0600-98777 -
   ( 1,5 Eur/min ) 
   Mail:info@celotron.com
   Web:www.celotron.fi
Tuotteet ja palvelut
 
Etusivu
Uutiset
Tietoa meistä
Hälytysjärjestelmät
Murtohälyttimet
Ohjausjärjestelmät
Gsm järjestelmät
Ovijärjestelmät
Anturit / Releet
Aikaseuranta
Kulunvalvonta
Videovalvonta
Tallentimet
Ccd-kamerat
IP-kamerat
Palontorjunta
Tarvikkeet
Esitteet
Ohjekirjat
Jälleenmyyjät
Tukkumyyjät
Yhteystiedot
 
Referenssit
 
Keskusrikospoliisi
ST1 - Energia
Onninen Oy
Rexel
Ahlsell
SLO
Lämpövoimalat
Lääketehtaat
Vesistöjen valvonta
Puolustusvoimat
Oppilaitokset
Elintarvikeala
Paperitehtaat
Ilmailuala
Tallink-Silja
Jäänmurtajat
Oviteollisuus
Arabiemiraatit
Saksa, Norja
Ruotsi, Tanska
Kreikka, Venäjä
Puola
 
Yhteydenotto