Intellivent Celsius lämmönsiirtopuhallin

197214

Intellivent Celsius on 8-nopeuksinen puhallin, joka siirtää ylilämpöä huoneesta toiseen ja auttaa saavuttamaan miellyttävän lämpötilan vaikka koko taloon.

Lämmönsiirtopuhallin perus- ja tehostustoiminnoilla

Integroitu kalibroitava termostaatti ja tehonsäätö

Integroitu turvakytkin

Energiatehokas

Käyttölämpötila max. 50°C

Intellivent Celsius on suunniteltu kuljettamaan ylimääräistä lämpöä huoneesta toiseen. Asenna Intellivent Celsius huoneeseen, jossa on takka, jotta voit hyödyntää sen lämpöä viereisessä huoneessa. Lämmönsiirtopuhallin asennetaan huoneiden väliseen seinään. Asennus onnistuu Ø100 ja Ø125 mm:n kanaviin mukana tulevien putkiyhteiden avulla. Intellivent Celsiuksessa on useita ominaisuuksia, kuten sisäänrakennettu elektroninen termostaatti, tehonsäädin ja taukotoiminto. Lisäksi se on lähes äänetön. Kaikki säädöt tapahtuvat puhaltimessa olevalla selkeällä ja helppokäyttöisellä ohjauspaneelilla. Lämmönsiirtimen suunnittelun ja valmistuksen lähtökohtana onkin ollut kehittää tuote uudistuneen teknologian avulla erityisen helppokäyttöiseksi. Intellivent Celsius lämmönsiirtimessä on sisäänrakennettu elektroninen termostaatti, joka käynnistää puhaltimen, kun lämpötila ylittää asetetun arvon. Puhallin voidaan asettaa käynnistymään lämpötilan muutoksiin 16…30 asteen välillä. Tehdasasetuksella puhallin sammuu, kun lämpötila laskee 1,5 C-astetta säädetyn käynnistyslämpötilan alapuolelle. Lämpötilaeron säätämisestä löytyy ohjeet ohjekirjan sivulta 11. Puhaltimen tehoa voidaan säätää välillä 50...100 % maksiminopeudesta. Intellivent Celsius on myös mahdollista asettaa jatkuvaan toimintaan ja samalla reagoimaan lämpötilan muutoksiin. Myyntipakkauksessa olevan laitteen etukannen valmistusmateriaali on valkoista ABS-muovia. Etukansi on vaihdettavissa lisätarvikkeena myytäviin värillisiin kansiin. Puhaltimessa on valmiina moninapainen kytkin. Puhallinosa on helppo irrottaa ja puhdistaa avausmekanismin ansiosta. Moottori on erittäin energiatehokas ja on varustettu kaksoiskuulalaakereilla, minkä ansiosta käyttöikä on pitkä.
expand_more

Tuotenumerot

Tuotenumero:
197214
EAN 13:
7318111972141
ETIM:
EC011012
LVI:
8013233
SNRO:
8502502

Mittatiedot

Kanal dimension nominal Ø:
100 mm, 120 mm, 125 mm
Tuotteen leveys:
202 mm
Tuotteen korkeus:
152 mm
Tuotteen syvyys:
64 mm
Tuotteen paino:
0.427 kg

Toiminnot ja ominaisuudet

Toiminnot:
Vetonaru, Lämpötilatunnistin
Asennuspaikka seinä/katto/:
Vaakasuora, Pystysuora
Vapaapuhallus (m3/h):
134 m³/h
Maksimiteho (W):
5.5 W
Jännite (V):
100V AC, 110V AC, 230V AC
Sähkönsyöttövaihe:
1-vaiheinen
Eristysluokka:
II
Moottorin tyyppi:
DC
Suojausluokka (IP):
IP 44
Pinta:
Sileä
Väri:
Valkoinen
Materiaali:
Muovi
Muovimateriaalin tiedot:
ABS
Käyttölämpötila max:
50 °C
Käyttölämpötila min:
0 °C
Voiko Intellivent Celsiusta asentaa saunaan? Ei, puhaltimen materiaali ei kestä kuumempaa kuin 50°C.
Voiko Intellivent Celsiuksen puhallussuuntaa muuttaa? Ei, puhallussuunta ei ole käännettävissä, siksi se pitää asentaa huoneeseen, josta ylilämpöä halutaan siirtää viereiseen huoneeseen.

Cookie Settings 

This site tracks visits anonymously. Close this dialog to confirm you are happy with that, or find out more in the Cookies and privacy policy, click here.