Safera Sense Wi-Fi

Liesivahti, jolla huolehdit läheisistäsi myös etänä. Safera Sense Wi-Fi lähettää hälytyksen tekstiviestillä puhelimeesi. Asennetaan seinälle tai liesituulettimen alapintaan.

Estää liesipalon ja lähettää etähälytyksen

Safera Sense Wi-Fi -liesivahdin avulla tuttua liettä voi käyttää kuten ennenkin – mutta paljon turvallisemmin. Sense sammuttaa lieden, jos se unohtuu päälle tai kuumenee liikaa.

Etähälytyksen ansiosta voit huolehtia läheisistäsi myös etänä. Safera Sense Wi-Fi lähettää hälytykset sähköpostilla ja tekstiviestillä Safera Cloud -pilvipalvelun kautta.

Vakioasetuksilla Sense sopii useimpiin keittiöihin suoraan paketista. Lisäksi voit ladata ilmaisen Safera App -mobiilisovelluksen, joka tarvittaessa opastaa asennuksen etenemisen vaiheittain. Sense täyttää eurooppalaisen liesivahti-standardin EN 50615 kaikissa asennuspaikoissa.

Huolehdi läheisestäsi, vaikka hän olisikin kaukana

Läheisen turvallisuus voi huolettaa, varsinkin jos hän asuu kotonaan yksin.

Kun Sense Wi-Fi katkaisee liedestä sähköt, se lähettää hälytyksen myös tekstiviestillä ja sähköpostilla, joten voit nopeasti varmistaa, että läheisesi voi hyvin vaaratilanteen jälkeen. Hälytyksen syy on hyvä selvittää, erityisesti jos niitä tulee usein.

Etähälytykset voit asettaa valitsemalla sopivan Safera Cloud -palvelupaketin alta.

Safera liesivahti lähettää tekstiviestin lieden vaaratilanteista, jolloin liesipalot voidaan estää
Julia S.Joseph-Stiftung, Saksa
Read More
”Eräs tutkimukseen osallistuneista testaajistamme unohti dementian takia lieden monta kertaa päälle puolen vuoden aikana. Saferan liesivahdin hälytys aktivoitui joka kerta ja sammutti lieden kokonaan useammin kuin kerran, mikä esti mahdolliset vaaratilanteet.”
Markku T.Lahden vanhusten asuntosäätiö (LVAS)
Read More
”Kyllä muutama liesivahti on lauennut ja hoitanut sille tarkoitetun tehtävän moitteettomasti. Ajatuksena on, että Safera-liesivahdit olisivat jatkossa eräänlainen standardi kaikissa säätiömme asunnoissa.”
Stina M.Asunto-osakeyhtiön hallituksen puheenjohtaja
Read More
”Havaitsimme, että vuonna 1976 rakennetuissa luhtitaloissa ei ole kokonaan ylös asti ulottuvia paloseiniä ja rakenteiden uusiminen olisi tullut liian kalliiksi. Selvitimme vaihtoehtoja ja liesivahdit tarjosivat kustannustehokkaan ratkaisun paloturvallisuuden lisäämiseen.”
Markku T.Lahden vanhusten asuntosäätiö (LVAS)
Read More
”Asukkaat ovat itse ottaneet liesivahdit hyvin vastaan ja erityisesti omaiset ovat olleet huojentuneita.”
Ville P.VP Sähköpalvelu Oy
Read More
”Meidän liesivahtiasiakkaistamme suuri osa on ikäihmisiä tai esimerkiksi muistisairaita. Kenellä tahansa saattaa kuitenkin jäädä liesi päälle ja silloin tehty investointi omaan ja läheisten turvallisuuteen on kullanarvoinen.”
Safera Care Cloud -palvelulla hallitset helposti liesihälytysten asetuksia

Valitse sinulle sopiva Safera Cloud -palvelupaketti

Safera Sense Wi-Fi lähettää etähälytykset Safera Cloud -pilvipalvelun kautta.

Yhdistä Sense Wi-Fi-verkkoon Safera App -sovelluksella, ja luo ilmainen Safera Cloud -tili. Voit valita kahdesta palvelupaketista:

Personal-paketti on ilmainen, ja sisältää sähköpostihälytykset. Tekstiviestihälytykset on tarjolla kuukausihintaan.

Care Team -paketti on maksullinen, ja siihen sisältyy tekstiviestihälytykset. Paketti on suunniteltu hoivatyöhön, ja se helpottaa useiden liesivahtien etähälytysten hallintaa.

Safera Care Team hoivatyön ammattilaisille

Kun Safera Sense katkaisee liedestä sähköt, se voi lähettää tekstiviestin puhelimeen.

Hoitohenkilöstö voi käydä asukkaan luona tarkistamassa mikä hälytyksen aiheutti ja onko asukas kunnossa. Tarvittaessa hoitaja voi miettiä asukkaan kanssa miten vastaava vaaratilanne voidaan välttää jatkossa.

Hoivatyössä on tärkeää, että hälytykset tavoittavat oikeat ihmiset oikeaan aikaan

Hoivatyön ammattilaisille räätälöidyssä Care Team -palvelussa voit ryhmitellä liesivahdit ja määrittää jokaiselle ryhmälle omat hälytysasetukset. Näin ryhmän hälytykset tavoittavat juuri oikeat hoitohenkilöt oikeaan aikaan.

Care Team -palvelun kuukausimaksu sisältää myös tekstiviestihälytykset. Kysy lisää Care Team -paketista.

Saat hälytykset suoraan hoitajakutsujärjestelmään API-liitynnän kautta

Ottamalla käyttöön API-yhteyden Safera Cloud -palvelussa, saat liesivahdin hälytykset reaaliajassa suoraan omaan hoitajakutsujärjestelmään. Katso lisätietoa kohdasta Safera Cloud.

Liesi unohtuu helposti päälle yön pikkutunneilla

Haluatko tietää, jos läheisesi käyttää liettä tavoistaan poiketen – kuten yöllä?

Sense Wi-Fi huomaa, jos liettä käytetään yöllä tai liesi on kokonaan käyttämättä useampaan päivään.

Safera Cloud -palvelussa voit ottaa käyttöön ilmoitukset muutoksista lieden käytössä. Yllättäen muuttuneet rutiinit voivat merkitä muutoksia esimerkiksi ikäihmisten kognitiivisissa kyvyissä. Mitä nopeammin reagoit alkaviin muutoksiin, sitä parempaa huolta voit läheisistäsi pitää.

Helppo asentaa myös olemassa olevaan lieteen

Safera Sensen voi asentaa omaan tuttuun lieteen. Liesivahdissa on kaksi osaa: lieden tilaa tarkkaileva anturiyksikkö ja lieden sähkönsyöttöä ohjaava virranhallintayksikkö. Niiden välillä yhteys toimii langattomasti.

Voit valita kahdesta asennustavasta:

Pika-asennus vakioasetuksilla: Sense sopii vakioasetuksilla useimpiin keittiöihin sellaisenaan. Kytke virranhallintayksikkö lieteen, kiinnitä anturi tarralla seinälle tai liesituulettimen alapintaan, ja olet valmis!

Ohjattu asennus Safera App -mobiilisovelluksella: Lataa ilmainen Safera App -mobiilisovellus, joka ohjaa asennuksen vaiheittain alusta loppuun. Sovellus auttaa varmistamaan, että liesivahti on asennettu oikein juuri sinun lieden ja keittiön mukaan.

Tee Home Connect -yhteensopivasta liesituulettimestasi älykäs ja automaattinen

Safera Sense Wi-Fi voi huolehtia puhtaasta sisäilmasta ohjaamalla Home Connect -yhteensopivaa liesituuletinta automaattisesti. Kun aloitat ja lopetat lieden käytön, Sense Wi-Fi kytkee liesikuvun valoja ja tuuletusta kuin ajatuksen voimalla – voit itse keskittyä ruoanlaittoon.

Miten Safera-liesivahti toimii?

Safera tarkkailee:

  • Lieden lämpötilaa
  • Lieden virrankulutusta
  • Käyttäjän eli ruoanlaittajan läsnäoloa

Safera ehkäisee liesipaloja:

  • Ei vaadi käyttäjältä mitään toimia
  • Hälyttää vasta vaaratilanteen uhatessa
  • Katkaisee vaaratilanteessa liedestä virrat
  • Ei häiritse ruoanlaittoa

Ominaisuudet

Tehokkain tapa ennaltaehkäistä liesipaloja. Safera Sense -liesivahti aistii vaaran ennalta. Tarvittaessa se hälyttää ja katkaisee liedestä sähköt ennen kuin liesipalo pääsee syttymään. Lisäksi Sense Wi-Fi voi lähettää vaaratilanteesta etähälytyksen. Sense täyttää eurooppalaisen liesivahtistandardin EN 50615.

Etähälytys tekstiviestillä. Yhdistä Sense Wi-Fi-verkkoon, ja voit määrittää viisi puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta, johon Safera Sense lähettää hälytykset myös etänä. Hälytysasetuksia, numeroita ja osoitteita hallitset helposti ilmaisessa Safera Cloud -palvelussa.

Safera Cloud -palvelu. Safera Sense on ainoa liesivahti, jonka hälytysasetuksia voit hallita etänä selaimellasi. Ilmaisessa Safera Cloud -palvelussa voit määrittää kenelle etähälytykset lähetetään, ja valita haluatko tekstiviesti- vai sähköpostihälytykset – tai molemmat. Tekstiviestihälytykset on tarjolla kuukausihintaan. Hoivatyöhön tarjolla on Safera Care Team -palvelu, jolla liesivahtien hälytyksiä voi hallita ryhmäkohtaisesti. Care Team -palvelun kuukausimaksu sisältää myös tekstiviestihälytykset. Kysy lisää Care Team -paketista ja sen kuukausimaksusta.

Markkinoiden älykkäin liesivahti. Safera-liesivahti on ainoa ratkaisu, joka ennaltaehkäisee liesipaloja tehokkaasti häiritsemättä jokapäiväistä ruoanlaittoa. Saferan edistyksellinen keinoäly luo lieden käytöstä digitaalisen mallin ainutlaatuisen tarkan anturidatan perusteella. Siten Safera kykenee ymmärtämään – ja myös ennustamaan – mitä liedellä tapahtuu.

Helpoin ja nopein asennus. Paristokäyttöinen anturiyksikkö vuoden paristokestolla. Esiparitettu langaton kaksisuuntainen yhteys anturiyksikön ja virranhallintayksikön välillä (2,4 GHz). Tunnistaa liesityypin ja anturin sijainnin automaattisesti.

Kehittynyt itse-diagnostiikka. Safera Sense tarkkailee toimintakuntoaan jatkuvasti. Lieden käyttö on estetty, jos anturiyksikkö poistetaan käytöstä, anturiyksikön paristoja ei vaihdeta ajoissa tai jos itse-diagnostiikka havaitsee muita lieden turvalliseen käyttöön vaikuttavia puutteita.

Helppokäyttöinen. Turvallisuus on täysin automaattista, eikä liesivahti vaadi käyttäjältä mitään toimia. Hälytyksen voi kuitata yhdellä napin painamisella. Ainutlaatuinen moniväri-LED kertoo selkeästi liesivahdin tilan.

Laajasti yhteensopiva. Sopii useimpien kotitalouskäyttöön tarkoitettujen sähköliesien kanssa (induktio, keraaminen, rautaliesi) sekä 1- että 3-vaihekytkentään. Valitse sopiva virranhallintayksikkö sähkönsyötön ja liesityypin mukaan: katso mallit.

Fiksu osa älykotijärjestelmää. Safera-liesivahti voidaan kytkeä osaksi kodin automaatio- tai älykotijärjestelmää, jolloin hälytys- ja vikatiedot voidaan lähettää esimerkiksi matkapuhelimeen.

Muokattava. Turvallisuutta voidaan parantaa entisestään lisävarusteilla: Safera-vesivuotoanturi.