Safera Sense BT

Safera Sense BT -liesivahti asennetaan seinälle tai liesituulettimen alapintaan. Safera App -mobiilisovelluksella varmistat, että liesivahti on asennettu oikein juuri sinun keittiöösi.

Safera App -mobiilisovellus helpottaa asennusta

Safera Sense BT -liesivahdin avulla tuttua liettä voi käyttää kuten ennenkin – mutta paljon turvallisemmin. Sense sammuttaa lieden, jos se unohtuu päälle tai kuumenee liikaa.

Sense asennetaan seinälle tai liesituulettimen alapintaan. Sense täyttää eurooppalaisen liesivahtistandardin EN 50615 kaikissa asennuspaikoissa.

Vakioasetuksilla Sense sopii useimpiin keittiöihin suoraan paketista. Lisäksi voit ladata ilmaisen Safera App -mobiilisovelluksen, joka tarvittaessa opastaa asennuksen etenemisen vaiheittain.

Valitse pika-asennus tai ohjattu asennus

Safera Sensen voi asentaa omaan tuttuun lieteen. Liesivahdissa on kaksi osaa: lieden tilaa tarkkaileva anturiyksikkö ja lieden sähkönsyöttöä ohjaava virranhallintayksikkö. Niiden välillä yhteys toimii langattomasti.

Voit valita kahdesta asennustavasta:

Pika-asennus: Sense sopii vakioasetuksilla useimpiin keittiöihin sellaisenaan. Kytke virranhallintayksikkö lieteen, kiinnitä anturi tarralla seinälle tai liesituulettimen alapintaan, ja olet valmis!

Ohjattu asennus: Lataa ilmainen Safera App -mobiilisovellus, joka ohjaa asennuksen vaiheittain alusta loppuun. Sovellus auttaa varmistamaan, että liesivahti on asennettu oikein juuri sinun lieden ja keittiön mukaan.

Julia S.Joseph-Stiftung, Saksa
Read More
”Eräs tutkimukseen osallistuneista testaajistamme unohti dementian takia lieden monta kertaa päälle puolen vuoden aikana. Saferan liesivahdin hälytys aktivoitui joka kerta ja sammutti lieden kokonaan useammin kuin kerran, mikä esti mahdolliset vaaratilanteet.”
Markku T.Lahden vanhusten asuntosäätiö (LVAS)
Read More
”Kyllä muutama liesivahti on lauennut ja hoitanut sille tarkoitetun tehtävän moitteettomasti. Ajatuksena on, että Safera-liesivahdit olisivat jatkossa eräänlainen standardi kaikissa säätiömme asunnoissa.”
Stina M.Asunto-osakeyhtiön hallituksen puheenjohtaja
Read More
”Havaitsimme, että vuonna 1976 rakennetuissa luhtitaloissa ei ole kokonaan ylös asti ulottuvia paloseiniä ja rakenteiden uusiminen olisi tullut liian kalliiksi. Selvitimme vaihtoehtoja ja liesivahdit tarjosivat kustannustehokkaan ratkaisun paloturvallisuuden lisäämiseen.”
Markku T.Lahden vanhusten asuntosäätiö (LVAS)
Read More
”Asukkaat ovat itse ottaneet liesivahdit hyvin vastaan ja erityisesti omaiset ovat olleet huojentuneita.”
Ville P.VP Sähköpalvelu Oy
Read More
”Meidän liesivahtiasiakkaistamme suuri osa on ikäihmisiä tai esimerkiksi muistisairaita. Kenellä tahansa saattaa kuitenkin jäädä liesi päälle ja silloin tehty investointi omaan ja läheisten turvallisuuteen on kullanarvoinen.”

Miten Safera-liesivahti toimii?

Safera tarkkailee:
  • Lieden lämpötilaa
  • Lieden virrankulutusta
  • Käyttäjän eli ruoanlaittajan läsnäoloa
Safera ehkäisee liesipaloja:
  • Ei vaadi käyttäjältä mitään toimia
  • Hälyttää vasta vaaratilanteen uhatessa
  • Katkaisee vaaratilanteessa liedestä virrat
  • Ei häiritse ruoanlaittoa

Ominaisuudet

Tehokkain tapa ennaltaehkäistä liesipaloja. Safera Sense -liesivahti aistii vaaran ennalta. Tarvittaessa se hälyttää ja katkaisee liedestä sähköt ennen kuin liesipalo pääsee syttymään. Sense täyttää eurooppalaisen liesivahtistandardin EN 50615.

Markkinoiden älykkäin liesivahti. Safera-liesivahti on ainoa ratkaisu, joka ennaltaehkäisee liesipaloja tehokkaasti häiritsemättä jokapäiväistä ruoanlaittoa. Saferan edistyksellinen keinoäly luo lieden käytöstä digitaalisen mallin ainutlaatuisen tarkan anturidatan perusteella. Siten Safera kykenee ymmärtämään – ja myös ennustamaan – mitä liedellä tapahtuu.

Helpoin ja nopein asennus. Paristokäyttöinen anturiyksikkö kahden vuoden paristokestolla. Esiparitettu langaton kaksisuuntainen yhteys anturiyksikön ja virranhallintayksikön välillä (2,4 GHz). Tunnistaa liesityypin ja anturin sijainnin automaattisesti.

Kehittynyt itse-diagnostiikka. Safera Sense tarkkailee toimintakuntoaan jatkuvasti. Lieden käyttö on estetty, jos anturiyksikkö poistetaan käytöstä, anturiyksikön paristoja ei vaihdeta ajoissa tai jos itse-diagnostiikka havaitsee muita lieden turvalliseen käyttöön vaikuttavia puutteita.

Helppokäyttöinen. Turvallisuus on täysin automaattista, eikä liesivahti vaadi käyttäjältä mitään toimia. Hälytyksen voi kuitata yhdellä napin painamisella. Ainutlaatuinen moniväri-LED kertoo selkeästi liesivahdin tilan.

Laajasti yhteensopiva. Sopii useimpien kotitalouskäyttöön tarkoitettujen sähköliesien kanssa (induktio, keraaminen, rautaliesi) sekä 1- että 3-vaihekytkentään. Valitse sopiva virranhallintayksikkö sähkönsyötön ja liesityypin mukaan: katso mallit.

Muokattava. Turvallisuutta voidaan parantaa entisestään lisävarusteilla: Safera-vesivuotoanturi.