X-FOG käsisammutin, WA9XF-A

Sammutusaine   X-Fog   on   sammutusvaikutukseltaan   jopa   neljä   kertaa   tehokkaampi kuin vesi ja se toimii sekä aktiivisena että ennaltaehkäisevänä palosuojana. Se toimii sekä sammutusaineena että kyllästysaineena estäen näin palavan materiaalin uudelleen syttymisen. 

X-Fog-sammutin  korvaa  täydellisesti  A-luokan  paloissa  käytetyt  vaah-tosammuttimet.  Ainutlaatuisen  ympäristöneutraalin  nesteensä  ansiosta  X-Fogilla ei ole haitallisia vaikutuksia terveyteen tai ympäristöön. Sammu-tusaineena  X-Fog  on  testattu  laajasti  muun  muassa  Pelastuslaitoksen  toimesta ja sitä on käytetty monissa erilaisissa ympäristöissä ja tilanteissa.

  • 100 % tensidivapaa
  • Korkea sammutusteho
  • Erinomainen suoja uudelleensyttymiselle
  • Erittäin nopea lämpötilan lasku
  • Puhtaampi käyttöympäristö
  • Alan johtava ympäristöprofiil
SKU
600147-60

X-Fog-sammutin korvaa nykypäivän vaahtosammuttimet A-paloissa. Uniikin ympäristöystävällisen sammutusaineen ansiosta X-Fog:illa ei ole haitallisia vaikutuksia terveyteen tai ympäristöön. X-Fog sammutusaine on mm. pelastuslaitoksen testaama ja sitä voidaan käyttää useissa ympäristöissä sekä tilanteissa.Toisin kuin muut ympäristölle haitalliset, fluoripohjaiset sammutusaineet X-Fog ei sisällä kemiallisia aineita, joilla on syöpää aiheuttavia ominaisuuksia, perimää vaurioit-tavia tai lisääntymiselle vaarallisia ominaisuuksia. Korkea EC50-arvo (4,1%) ja matala PNEC-arvo (17500L) tekee X-Fog:ista neutraalin ympäristölle.

Tehokas sammutus ja ennaltaehkäisy

X-Fog:illa on neljä kertaa parempi sammutusteho kuin vedellä. X-Fog tarjoaa myös ennaltaehkäisevän palosuojan olemalla vaikutukseltaan sekä sammuttava että kyllästävä, mikä estää uudelleen syttymistä sammutustyön aikana. Hyvä sammutusteho tarkoittaa myös erittäin nopeaa lämpötilan laskua palopesäkkeessä. Tämä puolestaan vähentää palavien ja myrkyllisten kaasujen määrää, mikä luo paremman ympäristön käyttäjälle.

SAMMUTUSAINEEN VAIKUTUS

Veteen sekoitettuna X-Fog jäähdyttää palavaa materiaalia ja estää uudelleen syttymisen.

KÄYTTÖALUEET

Korvaa perinteiset vaahtosammuttimet kaikissa ympäristöissä, Käyttöalu-eita ovat hotellit. koulut, kirjastot, kaupat, vanhainkodit, ravintolat varastot, työpajat. Ei sovellu kohteisiin, joihin sisältyy riski nestepalolle.

Lisätietoa
Tullinimike 8424100090
Myyntiyksikkö 1-P
Teholuokka 43A
Paloluokka A
Toimintalämpötila +5 °C / +60 °C
Tyhjennysaika 50 sek
Toimintapaine 15 bar
Sertifionti EN3-7, CE, Wheelmark
Alkuperämaa Polen
Sammutusaine Vettä lisäaineella
Koko 9 L
Heittoetäisyys 4-5 m
Brändi CGS
Yksikkö ST 1-P PALL
Määrän muuntokerroin 1 1 25
Bruttopaino 14.9 14.9 392.5
Nettopaino 14.7 14.7 5
Bruttotilavuus 0.026 0.026  
Nettotilavuus     5
Pituus 185 207 1200
Korkeus 588 607 1170
Leveys 185 207 800
EAN-koodi   7320890147603  

Tuotekuvat zip-arkistona

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelu
Löydä myyntiedustajasi

Kirjaudu sisään nähdäksesi myyntiedustajasi.

Jos et ole vielä asiakas, voit hakea asiakastiliä klikkaamalla tätä.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Klikkaa tätä tullaksesi asiakkaaksi