Shedline horizontal cable system
Custom designed


Download original file
00000_Sicurpal_ShedLine_in.jpg
No english product description available. Finnish description: 
 
8 mm Shed line -vaakatason turvavaijerijärjestelmä on kiinteästi asennettava, kestävä, turvallinen, toiminnallinen ja kustannustehokas turvaratkaisu monimuotoisiin asennuskohteisiin, kun halutaan huolehtia putoamissuojauksesta tinkimättä liikkuvuudesta. Soveltuu putoamisen pysäyttävän järjestelmän kiinnityspisteeksi tai elämänlangaksi yhdelle tai useammalle henkilölle.  
 
Turvavaijeri voidaan asentaa yhtenäisenä myös kulmien ohi. Soveltuu erityisen hyvin moderneihin rakennuksiin, teollisuuteen ja ympäristöltään vaativiin kohteisiin. Minimaalinen määrä liikkuvia osia ja korkealuokkaiset materiaalit takaavat pitkän käyttöiän ja alhaiset elinkaarikustannukset.  
 
Järjestelmä on suunniteltu siihen, että putoamisvaarallisella-alueella voidaan työskennellä te­hokkaasti ja turvallisesti noudattaen voimassa olevia säädöksiä. Järjestelmä mahdollistaa monenlaisten työtehtävien suorittamisen alueilla, joissa työskentely saattaisi muuten olla vaarallista ja estää käyttäjiä altistumasta tarpeettomille riskeille.  
 
Vaijeri kiinnitetään rakenteisiin kiinteillä kiinnikkeillä, joita löytyy useita erilaisia. Käyttämällä jänneväleissä välivarmistuspisteitä, voidaan järjestelmä suunnitella kattamaan erittäin suuriakin alueita, jopa 120 m. Asennuskorkeus voidaan valita jalkojen tasolta ylöspäin, kohteesta ja käyttötarkoituksesta riippuen. Vaijeri voidaan asentaa max. 15 astetta kaltevaksi.  
Henkilösuojainten kiinnityspisteenä toimiva liukuvaunu voidaan asentaa ja irrottaa missä tahansa kohtaa järjestelmää ja se kulkee vaijerissa esteettä, myös välivarmistuspisteiden ohi. Vaijeriin voidaan asettaa yksi tai useampi vaunu käyttötarkoituksesta ja suunnittelusta riippuen.  
Järjestelmän asentaa valmistajan valtuuttama asentaja. Valtuutettu asentaja määrittää järjestelmän määräaikaistarkastusvälin, jonka tiheys riippuu olosuhteiden vaativuudesta (1-4 vuotta.)  
 
Maksimielinikä: Rajoittamaton, vaatii säännönmukaisen tarkastamisen. Shed line järjestelmä suunnitellaan yksilöllisesti jokaiseen kohteeseen. Asentaja voi kouluttaa tilaajayrityksen edustajan suorittamaan määräaikaistarkastuksen kyseiselle järjestelmälle. 
 
Täyttää seuraavien standardien vaatimukset:  
- UNI EN 795: 2012  
- CEN/TS 16415: 2013  
 
Takuu 10 vuotta, joka lasketaan asennusajankohdasta.  
Pictures
Files
Disegno Quotato_ShedLine.pdf
Manuale-SHED LINE_ed2-0_EN.pdf
Shed Line DdC Sicurpal e Attestato Conf..pdf
Sicurpal_ShedLine_Vaakavaijerijärjestelmä_esite-FI.pdf


Brand Sicurpal
Product Reference SHEDLINE
Future Recommended Retail Price VAT24% 0.00
GTIN/EAN 6430023642019
Product Group Fall Protection and Climbing - Cable Systems - Shed Line
Electrical number 6336501
CN-Tariff Code 73269098
UNSPSC 46182304
Country of Origin IT
Classification Work
Vandernet.com visibility Yes


Open as new window