Käsidesiannostelija

37-7600

Automaattinen annostelija käsidesinesteelle.

Automaattinen, kosketusvapaa

Kapasiteetti 1100 ml

Sopii sekä desinfiogeelille että nestesaippualle

Laite tunnistaa käden 3...10 cm:n etäisyydeltä

Takuu 2 vuotta

Automaattinen käsidesiannostelija tunnistaa liikkeen, kosketusta ei tarvita. Siksi sen käyttö vähentää bakteerien ja virusten kasvua ja leviämistä. Sähköinen anturi tunnistaa liikkeen 3...10 cm:n etäisyydeltä ja annostelee 2 ml verran nestettä kerrallaan. Annostelija on tyylikkään näköinen ja sopii minne tahansa, esimerkiksi liiketilaan, julkisiin tiloihin, vastaanottoaulaan, eteiseen, keittiöön tai missä vain on tarvetta turvalliselle käsien puhdistamiselle. Käsidesiä laitteeseen mahtuu 1,1 litran verran, se ei kuulu toimitukseen. Suosittelemme käyttämään nestemäistä käsidesiä, mutta laitteessa on mahdollista käyttää myös desinfiointigeeliä tai nestesaippuaa. Annostelija on helppo kiinnittää seinään, kiinnitysruuvit sisältyvät pakkaukseen. Pakkauksessa on myös ohjekirja sekä avain etukannen avaamista varten. Laite tarvitsee neljä AA-paristoa (eivät sisälly pakkaukseen). Paristot kestävät noin 70.000 käyttökertaa. Huolto Nestesäiliö irtoaa helposti puhdistusta varten. Laitteen kannessa on pieni ikkuna, josta voi tarkistaa säiliön tilanteen. Valmistusmateriaali on iskunkestävää ABS-muovia.
expand_more

Tuotenumerot

Tuotenumero:
37-7600
EAN 13:
7391477776004
ETIM:
EC010549
LVI:
5771500
SNRO:
8333200

Mittatiedot

Tuotteen leveys:
140 mm
Tuotteen korkeus:
236 mm
Tuotteen syvyys:
106 mm
Tuotteen paino:
0.7 kg

Toiminnot ja ominaisuudet

Asennuspaikka seinä/katto/:
Seinä
Pinta:
Sileä
Väri:
Valkoinen
Materiaali:
Muovi
Muovimateriaalin tiedot:
ABS
Käyttölämpötila max:
40 °C
Käyttölämpötila min:
5 °C
Takuuaika (vuosia):
2 vuotta
Dispensern startar inte. Kontrollera att batterierna i dispensern sitter i och att de fungerar.
Ingen tvål eller handsprit kommer ut ur dispensern. Kontrollera att det finns tillräckligt med tvål/handsprit i dispenserbehållaren samt torka av sensorn. Har inte dispensern används på ett tag kan röret vara igentäppt av tvål/handsprit. Öppna då upp dispensern och rengör röret. Första gången dispensern används behöver sensorn aktiveras manuellt ca. 5 gånger, detta för att luften i röret ska försvinna och tvålen/handspriten ska kunna komma ut.

Cookie Settings 

This site tracks visits anonymously. Close this dialog to confirm you are happy with that, or find out more in the Cookies and privacy policy, click here.