Ajankohtaista

Loading image...

Energiatehokkaita ratkaisuja

 

Valaistus kattaa 15-20 % maailman sähköenergian kulutuksesta. Glamoxilla vastuullamme on luoda valaistusratkaisuja, jotka vähentävät päästöjä ja hidastavat ilmastonmuutosta.

 

Lue lisää vastuullisuus -osiostamme

Loading image...

Ihmislähtöinen valaistus

 

Oikea valo oikeaan aikaan voi vaikuttaa sekä unen laatuumme, tunnetiloihimme että suorituskykyymme. Siksi ihmislähtöinen valaistus (HCL) on hyödyllinen kouluissa, terveydenhuoltolaitoksissa, toimistoissa sekä teollisuuden parissa työskenteleville.

Glamoxilla on laaja kokemus HCL-ratkaisujen räätälöimisestä ja olemme toimittaneet yli 90 projektia maailmanlaajuisesti.

 

Lue lisää

Loading image...

Valonohjaus

 

Valonohjausjärjestelmällä täydennät valaistusratkaisusi. Pystymme toimittamaan sopivat tuotteet ja tekniset ratkaisut - oli projektisi sitten pieni yhden huoneen tila tai suuri useammasta rakennuksesta koostuva kiinteistö. Hyödyntämällä älykästä valaistusta kyetään vähentämään energia- ja ylläpitokustannuksia sekä pidentämään asennuksen käyttöikää. You define. We connect.

 

Lue lisää

 

 

Laaja tuotevalikoima

 

Tarjoamme kattavan valikoiman laadukkaita ja viimeisimmällä teknologialla varustettuja valaisimia. Täyden palvelun projektitoimittajana olemme valmiita ratkaisemaan haastavammatkin ongelmasi. Omien joustavien tuotantolaitostemme ansiosta pystymme räätälöimään ratkaisujamme tarpeidesi mukaan.

 

Tuotevalikoimaan

 

 

Webinaarikalenteriin
Loading image...

Tervetuloa ilmaisiin webinaareihimme

Webinaarikalenteriin